Sunweb

sunweb, reisorganisatieSunweb is met een breed aanbod in vakanties naar zon-, auto- en wintersportbestemmingen de grootste online reisorganisatie in Nederland. Sunweb bestaat al zo’n 15 jaar en heeft dan ook al veel ervaringen in het aanbieden van kwalitatieve vakanties tegen een scherpe prijs. In dit artikel zullen wij Sunweb, het aanbod van Sunweb en de ervaringen van klanten met deze reisorganisatie toelichten. 

Altijd een geweldige vakantie

Sunweb biedt sinds 2000 voordelige vakanties aan naar bestemmingen zowel binnen als buiten Europa. Alle vakanties van deze reisorganisatie zijn gemakkelijk via het internet te boeken. Het maakt niet uit waar je naar toe wilt, Sunweb heeft altijd een reis die perfect aansluit op jouw behoeften. Sunweb biedt drie verschillende soorten vakanties aan, namelijk:

Er is dus voor ieder wat wils bij Sunweb. De zonvakanties gaan naar verschillende bekende zonvakantiebestemmingen, de wintersportvakanties naar de beste sneeuwbestemmingen en de autovakanties naar de mooiste landen binnen Europa.

Kies uit de mooiste bestemmingen

Sunweb biedt diverse vakanties aan, naar verschillende bestemmingen. Zo is er altijd wel een vakantiesoort en vakantiebestemming die jou aanspreekt. De zonvakanties van Sunweb gaan naar plaatsen in de onderstaande landen:

De zonvakanties zijn individueel te boeken, maar je kan er tevens voor kiezen om een groepsreis te maken. 

De autovakanties zijn te boeken naar bestemmingen als:

Als je voor een wintersportvakantie kiest bij Sunweb kan je kiezen uit bestemmingen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Duitsland. Bij de wintersportvakanties kan je kiezen voor eigen vervoer, vervoer met een bus, de trein of met het vliegtuig. 

Klant is koning

Bij Sunweb geldt duidelijk ‘de klant is koning’. Service vindt men dan ook heel belangrijk. Zo is de reisorganisatie de gehele week zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Bij Sunweb streeft men er naar om binnen een uur de mailtjes te beantwoorden. “Binnen een half uur antwoord op mijn mailtje van Sunweb, super service!”, is dan ook iets wat ze bij de reisorganisatie graag horen. 

“Een geweldige zonvakantie in Griekenland gehad, ontzettend genoten. Zou zo weer een vakantie bij Sunweb boeken!”. Vanwege de goede service en medewerkers die zijn gespecialiseerd in alle soorten reizen word je altijd geweldig geholpen. Zo vind je gemakkelijk, met behulp van de medewerkers van Sunweb, een vakantie die bij jou past.

Ook op het gebied van vliegtickets is Sunweb één van de goedkoopste aanbieders. “Goedkoop vliegticket geboekt bij Sunweb, hier hebben ze altijd de beste deals. Zeker een aanrader!”. Door verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken kan Sunweb jou de beste deals aanbieden, ook als het gaat om vliegtickets!

Kortom, bij Sunweb vind je een vakantie die bij jou past en ook nog eens voor een mooie prijs. Kies uit één van de vele bestemmingen van Sunweb en geniet van een geheel verzorgde zon-, auto- of wintersportvakantie!