PR-Sportreizen

pr-sportreizen, sportreizen, voetbalreis, tennisreis, dartreis, rugbyreisPR-Sportreizen is een reisorganisatie die zich volledig richt op sportreizen. Het doel van PR-Sportreizen is om sportliefhebbers dichterbij hun passie te brengen en ze hun sport van dichtbij te kunnen laten beleven. De sportreizen zijn zowel individueel als in groepsverband. Bij PR-Sportreizen vind je de beste sportreizen voor een goede prijs!

Over PR-Sportreizen

PR-Sportreizen is een sportreisorganisatie opgericht in 2011. PR-Sportreizen is onderdeel van Pelikaan Reizen BV. PR-Sportreizen biedt dé mogelijkheid om sportwedstrijden te bezoeken en van dichtbij te ervaren. De focus ligt hierbij op sporten als voetbal, rugby, tennis, formule 1 en specials zoals bijvoorbeeld de Olympische Spelen. Door de samenwerking met Pelikaan Reizen, biedt PR-Sportreizen een betrouwbaar, professioneel en geheel op je wensen afgestemd product aan. Pelikaan Reizen BV is namelijk al jarenlang een specialist op het gebied van individuele en groepsreizen.

Soort reizen

Bij PR-Sportreizen is het mogelijk om een groepsreis of een individuele reis geheel naar jouw wensen samen te stellen. Bij PR-Sportreizen kan je kiezen uit sportreizen naar de volgende sporten:

  • voetbal
  • tennis
  • formule 1
  • darten
  • rugby
  • golf
  • wielrennen

Tevens is het mogelijk om bij PR-Sportreizen verschillende specials te boeken. Denk hierbij aan evenementen als de Olympische Spelen of WK?s en EK?s.

Bij PR-Sportreizen kan je je (groeps)reis geheel zelf samen stellen. Vervolgens nemen de mensen van PR-Sportreizen met al het plezier en enthousiasme de voorbereiding van de sportreis uit jouw handen. De medewerkers van PR-Sportreizen hebben veel kennis en ervaring op het gebied van reizen. Met deze kennis en ervaring kunnen zij dan ook een geweldige sportreis voor je samenstellen. Zo kan jij ontspannen beginnen met de voorbereiding van je sportreis en hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van de sportreis.

Ervaringen

Over het algemeen krijgen ze bij PR-Sportreizen positieve reacties. Zo wordt PR-Sportreizen vaak geprezen voor hun klantvriendelijkheid. ?Goed geholpen door de medewerkers van PR-Sportreizen. De voetbalreis was geheel naar onze wensen!?. Een sportreis is natuurlijk een unieke ervaring en voor veel mensen een droom die uitkomt. Zo kreeg PR-Sportreizen pas de volgende review: ?Geweldige dartreis gehad! Alles wat tot in de puntjes geregeld door PR-Sportreizen!?. Het goed regelen van de sportreis is dan ook één van de grootste kwaliteiten van PR-Sportreizen. Ze nemen alle spanning en stress van het plannen van een sportreis van je weg, zodat jij je in alle rust kan voorbereiden. Geniet dus van een unieke ervaring, en boek een sportreis bij PR-Sportreizen!