Suntip

Suntip biedt een veelzijdig assortiment aan zonvakanties, last minute vakanties, all inclusive vakanties en stedentrips naar zo?n 20 verschillende landen. Alle bestemmingen van Suntip hebben een beoordeling van een zeven of hoger bij Zoover. In dit artikel vertellen wij wat meer over de achtergrond van Suntip, de reizen van Suntip en de ervaringen die klanten hebben met Suntip. Zo proberen we een zo duidelijk mogelijk beeld te scheppen van Suntip.

Suntip, betrouwbare organisatie

Suntip is onderdeel van Pelikaan Reizen BV, een keten van vijf reisbureaus in Zeeland en Brabant. Jaarlijks boekt Suntip meer dan 30.000 vliegvakanties, waarvoor Suntip geen boekingskosten rekent. Dit is dan ook de reden dan Suntip vliegvakanties aanbiedt tegen zeer lage prijzen. Suntip is aangesloten bij de ANVR en de SGR, waardoor Suntip een zeer betrouwbare organisatie is. Suntip vliegt naar zo?n 20 verschillende landen en als klant heb je de keuze uit all inclusive vakanties, last minute vakanties, zonvakanties en stedentrips.

Ervaringen

De ervaringen met Suntip zijn over het algemeen zeer positief. Met name de kwaliteit van het aanbod, de correcte reisleiding en de service worden erg gewaardeerd door de klanten. ?Nog nooit zo makkelijk een vakantie naar Spanje geboekt!?, luidt één van de vele reviews.

Suntip biedt alleen accommodaties aan die een zeven of hoger krijgen op de bekende beoordelingssite Zoover. Zo ben je altijd zeker van een heerlijke vakantie. ?Geweldige vakantie gehad in Turkije. Vooral een zeer mooie accommodatie! Ik ben zeer tevreden? is een reactie die ze vaak te horen krijgen bij Suntip. Suntip is de gehele week zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Bij Suntip word je altijd vriendelijk te woord gestaan door deskundig personeel. ?Binnen een half uur al reactie op mijn e-mail! Bedankt voor de snelle reactie, top!?, is één van de reviews over het contact met Suntip.

Kortom, Suntip is de specialist als het gaat om zonvakanties. Bij Suntip weet je altijd zeker dat je een goede accommodatie treft. Alle accommodaties bij Suntip krijgen namelijk een zeven of hoger op de bekende beoordelingswebsite Zoover. Zo ga jij met een gerust hart op vakantie. Geniet van een heerlijke vakantie bij Suntip!