Tickets Disneyland Parijs

tickets disneyland parijsDisneyland Parijs bestaat uit twee parken: het Disneyland park en het Walt Disney Studio’s park. In het Disneyland park waan je je in een sprookje tussen alle bekende Disney figuren, zoals Mickey en Minnie Mouse, Assepoester en Donald Duck. In dit park vind je verschillende attracties, zoals de Space Mountain en Phantom Manor. In het Walt Disney Studio’s Park krijg je de mogelijkheid om eens een kijkje achter de schermen van film, animatie en telvisie van Walt Disney te nemen. Maak je bezoek aan Disneyland Parijs helemaal af met een overnachting in één van de Disneyland hotels

Kaartjes Disneyland Parijs

Of het nou voor één dag, of voor een heel jaar is. Bij Disneyland Parijs kan je kiezen uit vele verschillende tickets, welke wij hieronder elk in het kort zullen beschrijven. Met deze tickets kan je zowel het Disneyland park, als het Walt Disney Studio’s park, ontdekken! Naast deze twee parken beschikt Disneyland Parijs ook nog over een waar dorp, namelijk: Disney Village. Disney Village is een gezellige winkelstraat vol met restaurants, winkeltjes met souvenirs, bars en zelfs een bioscoop. Disney Village is tot laat geopend. Het is dan ook leuk om na een bezoek aan één van de twee parken, Disney Village nog even te bezoeken! 

Standaard Disneyland Parijs kaartjes

Als je nog niet zeker weet wanneer je naar Disneyland Parijs wilt gaan, is het handig om één van deze tickets te kopen. De Standaard Disneyland Parijs kaartjes zijn namelijk een jaar na aankoopdatum geldig! Met deze Disneyland Parijs kaartjes kan je één Disney park bezoeken. De tickets zijn verkrijgbaar in varianten voor één dag, twee, drie, vier of vijf dagen.

Park Hopper kaartjes

De Park Hopper kaartjes zijn één dag geldig en is het ideale kaartje om de magie van allebei de parken te ervaren. Je kan namelijk met de Park Hopper kaartjes zowel het Disneyland park, als het Disney Studio’s park bezoeken!

Park Hopper kaartjes 2 dagen

Dit speciale kaartje geeft je gedurende twee dagen de complete vrijheid om beide Disney parken te bezoeken. Je kan met deze Park Hopper kaartjes zo vaak in- en uit lopen als je maar wilt. 

Park Hopper kaartjes 3 dagen

Met de Park Hopper kaartjes voor drie dagen kan je volop genieten van de magie van zowel het Disneyland park als het Walt Disney Studio’s park!

Ticketprijzen Disneyland Parijs

Voor de goedkoopste kaartjes voor Disneyland Parijs is het belangrijk om de kaartprijzen van verschillende aanbieders te vergelijken. Zo kan je al snel een paar tientjes op je kaartje voor Disneyland Parijs besparen. Tevens zijn er vaak aanbiedingen als het gaat om kaartjes voor Disneyland Parijs. Deze aanbiedingen vind je zowel bij Disneyland Parijs zelf, als bij andere aanbieders. Oriënteer je dus goed op het gebied van kaartjes een aanbiedingen voor Disneyland Parijs!