Trein rondreizen

trein rondreizen reizen met de treinMet de trein rondreizen als vakantie? Er is een groot aanbod voor reizen met de trein als rondreis. Je kunt een rondreis Europa maken met de trein, maar ook buiten Europa zijn trein rondreizen te boeken. Het is maar precies wat je wilt zien en wat je van je reis verwacht. 

Denk aan rondreizen met de trein in Azië, Canada, Afrika en Australië bijvoorbeeld. In deze landen (continenten) zal een ritje met de trein niet zo saai zijn als in Nederland van Amsterdam naar Breda. Onderweg tijdens het reizen met de trein zul je je ogen uitkijken wat je allemaal voorbij ziet komen! Tevens moet je in het buitenland vaak ook grotere afstanden afleggen dan in Nederland om van A naar B te komen.

Boek nu je trein vakantie!

Reizen met de trein

Je zult het niet zeggen, maar reizen met de trein is erg comfortabel. In Nederland reizen veel mensen dagelijks met de trein naar school of werk, en dit wordt vaak niet als plezierig beschouwd. Toch kan reizen met de trein erg comfortabel en leuk zijn. 

Zo kun je complete rondreizen met de trein boeken bij verschillende aanbieders. Ontdek prachtige routes dankzij de rondreis met de trein door verschillende landen!

Populaire rondreizen trein

Zo zijn er veel landen die erg populair zijn wat reizen met de trein betreft. In Europa zijn de volgende vijf landen erg in trek wat een rondreis met de trein betreft:

  • Zwitserland
  • Groot-Brittanië
  • Italië
  • Oost-Europa
  • Scandinavië

Een trein rondreis boeken is mogelijk bij verschillende aanbieders. Er zijn tevens ook nachttreinen beschikbaar wanneer je een lange treinreis moet maken (waarvan een deel) ‘s nachts. Deze nachttreinen zijn goed uitgerust met bedden en comfortabel om mee te reizen.