Actieve rondreizen

Wil jij een actieve rondreis meemaken? Avontuurlijke en actieve reizen zijn te boeken over de hele wereld. Wat je ook wilt ontdekken, er zal altijd wel een actieve reis naar deze bestemming te vinden zijn!

actieve rondreizen vakantieEen rondreis maken is natuurlijk hartstikke leuk, maar een actieve rondreis is nóg leuker! Met een actieve rondreis laat je je adrenaline stromen en ontdek je de leukste bestemmingen geheel avontuurlijk!

Boek nu meteen een actieve vakantie!

Wat zijn actieve rondreizen?

Maar wat valt volgens jou onder actieve rondreizen? Een actieve en avontuurlijke vakantie is heerlijk om mee te maken. Onder actieve rondreizen vallen volgens ons spectaculaire activiteiten als bergbeklimmen, abseilen, mountainbiken, raften en hiken. Actieve vakantie’s zijn niet voor iedereen weggelegd en daarom weet je zeker dat je bij echte waaghalzen in de groep terecht komt. 

Niet voor iedereen!

Actieve reizen zijn echter niet voor iedereen geschikt, laat je daarom goed informeren over de actieve rondreizen voordat je deze boekt! Vaak verlopen rondreizen rustig en reis je per bus van A naar B. Met actieve reizen is het zo dat je vaak spectaculaire activiteiten moet ondergaan om je te verplaatsen. Wanneer je geen stalen zenuwen hebt en geen durfal bent, is een actieve vakantie misschien niet jouw ideale vakantie.