Rondreis Azië

rondreis azie, rondreizen azieEen rondreis door Azië boeken? Er zijn veel verschillende rondreizen die je kunt maken. Het continent Azië is erg in trek wanneer we het hebben over het maken van een rondreis. Ook is backpacken door Azië iets waar veel toeristen zich jaarlijks aan wagen. Maar wat zijn nou de beste landen in Azië om je rondreis doorheen te maken? En ga je voor één land of pak je er meerdere in één klap?

Waar je wel op moet letten is De geldigheid van je paspoort wanneer je een rondreis Azië gaat maken. Ook heb je voor sommige landen een visum nodig om binnen te komen. 

Vraag een visum aan

Backpacken Azië

Voor je rondreis Azië kunt je vast wel wat tips gebruiken, en die geven we je maar al te graag. Veel toeristen kiezen ervoor om te gaan backpacken door Azië. Dit continent heeft veel landen die je redelijk gemakkelijk kunt ontdekken met een goede backpack op je rug. De meest gangbare landen om te backpacken Azië zijn onder andere:

  • Thailand
  • Indonesië 
  • China
  • Sri Lanka
  • Vietnam
  • Nepal

Maar ook de landen Japan, Tibet, Myanmar en Maleisië moeten niet vergeten worden tijdens een complete rondreis Azië. Wel raden wij je aan om een keuze te maken wat de landen betreft. Deze kennen namelijk allen eigen hoogtepunten en bezienswaardigheden die je absoluut niet mag missen tijdens je reis Azië. Wanneer je echt een rondreis door al deze landen wilt boeken, ben je waarschijnlijk niet klaar binnen één jaar. Maak dus een selectie van de landen en bezienswaardigheden die je écht niet wilt missen zodat je niet hoeft te haasten tijdens je reis door Azië.

Vergeet niets mee te nemen op rondreis

Je hoeft natuurlijk niet per se te kiezen voor backpacken door Azië. Je kunt ook kiezen voor een georganiseerde rondreis wanneer je dit liever hebt. Er zijn verschillende aanbieders die complete rondreizen Azië aanbieden langs hoogtepunten en leuke plekjes. 

Toch moet je altijd goed voorbereid op reis gaan, ongeacht de vorm van de vakantie. Wij van Meenemen.nl hebben een inpaklijst samengesteld die er voor zorgt dat jij niets vergeet mee te nemen op je rondreis Azië!

Gerelateerde artikelen