Fly & drive door West Maleisië met prachtige highlights

rondreis maleisie, maleisie rondreizen, cameron highlands, cameron highlands maleisie, fly & drive maleisie, highlights maleisieMet de fly & drive rondreis door West Maleisië ga je dit prachtige natuur-land op een speciale manier rondreizen. Ga zelf op pad met en maak kennis met alle schoonheden van West Maleisië. Ontdek prachtige plekjes, de bijzondere natuur én wildlife, geniet van heerlijke culinaire hoogtepunten, het warme weer en nog veel meer tijdens je fly & drive rondreis door West Maleisië.

Beleef alle hoogtepunten van West Maleisië met een compleet verzorge rondreis door Malesië. Je gaat met je eigen huurauto op pad terwijl alles voor je geregeld is. West Maleisië op een bijzondere manier rondreizen dat doe je met fly & drive rondreis.

Wat houd nou een fly & drive rondreis precies in? Wat kan je van het rondreizen door West Maleisië verwachten? Wij hebben alles voor je op een rijtje gezet!

Wat houdt een fly & drive rondreis door West-Maleisië in?

Wil je graag in vrijheid rondreizen zonder zorgen? Wil je genieten van een compleet verzorgde reis, maar toch zelf op pad gaan? Dan is de fly en drive rondreis door West Maleisië iets voor jou.

Met een fly & drive rondreis ga je met een huurauto West Maleisië zelf ontdekken. En wie weet bezoek jij nog meer plekken zoals Singapore tijdens het rondreizen van Maleisië. Je stapt uit het vliegtuig in het land dat vol met schatten verborgen zit en je huurauto staat klaar. Jouw fly & drive vakantie in West Maleisië kan beginnen. Het vervoer is geregeld, bijzondere hoogtepunten van West Maleisië staan op je te wachten, de route is bekend en zo kan jouw zorgeloze droom reis door West-Maleisië beginnen met de fly & drive rondreis!

Boek nu deze prachtige rondreis 

Kenmerken van een West-Maleisië  fly & drive rondreis

Om nog meer inzicht te geven wat een fly & drive rondreis door West-Maleisië nou inhoudt hebben we de fijne kenmerken van deze bijzondere reis op een rijtje gezet:

  • Zorgeloos genieten staat centraal bij de fly & drive rondreis door West Maleisië. Je gaat Maleisië op je eigen beentje rondreizen, maar alles is geregeld
  • Hotels staan op je te wachten als jij terug komt van de spectaculaire hoogtepunten die je gaat ontdekken tijdens West Maleisië rondreizen. Deze hotels hoef je niet zelf te regelen, maar dat doet de reisorganisatie
  • Jouw fly en drive rondreis door West Maleisië is een persoonlijke rondreis. Met de verschillende bouwstenen die de aanbieder aanbied kan je zelf bepalen welke hoogtepunten van Maleisië je gaat bezoeken zo wordt er een persoonlijk karakter gecreëerd
  • Je reis met je eigen reisgezelschap, je hoeft dus geen rekening te houden dat je op anderen hoeft te wachten. Je reist op je eigen tempo met je eigen reisgezelschap!
  • Van vliegticket tot huurauto, al het vervoer is geregeld. Jij hoeft alleen je koffer te pakken en je goede zin mee te nemen en zo kan jouw fly & drive rondreis door West Maleisië beginnen!

Highlights van West Maleisië

Met de fly & drive rondreizen door West Maleisië ga je vele hoogtepunten van dit bijzondere land ontdekken. De prachtigste, interessantste en meest bijzondere bezienswaardigheden zullen voor jou uitgezocht worden. Van het ronddwalen en fascinerende natuur tot de historische plekken van West Maleisië. Droom stranden, jungles en heerlijk eten zijn ook elementen die niet ontbreken aan jouw rondreis door West Maleisië met de fly & drive vakantie. Dit is een greep uit de hoogtepunten die bouwstenen vormen tot jouw droomreis door West Maleisië:

  • Cameron Highlights, de meest uitgestrekte hoogvlaktes van West Maleisië is een ontdekkingstocht waar. Een van de hoogtepunten van West Maleisië zijn perfect voor verkoeling, maar ze bieden meer. Geniet van de oud-Engelse stijl die je tegenkomt op dit hoogvlakte en doe mee aan een excursie of ga wandelen door de prachtige natuur. Ontdek tijdens je bezoek aan Cameron Highlands de vele bijzondere thee- en groenteplantages en ga een hapje eten in de leuke restaurants om dit hoogtepunt van West-Maleisië compleet te maken
  • Langkawi, een droomeiland dat je vind tijdens je fly & drive rondreis door West Maleisië. Kom heerlijk tot rust en laat je overspoelen door de schoonheid van dit eiland. De fascinerende natuur zal je versteld doen staan. Langkawi moet zeker op je lijstje staan met hoogtepunten van West Maleisië
  • Pangkor, dit hoogtepunt van West-Maleisië mag ook zeker niet op je lijstje ontbreken. Het prachtige eiland heeft vele bezienswaardigheden te bieden die je hebt moeten zie en meemaken tijdens de fly & drive rondreis door Maleisië
  • Taman Negara, het oudste tropische oerwoud ter wereld is een van de highlights van West-Maleisië die je hebt moeten bezocht tijdens het rondreizen. Maak kennis met de bijzondere leefomgeving van verschillende soorten apen, prachtige exotische vogels, de schitterende flora en meer. Doe met een excursie mee om alle geheimen van de jungle Taman Negara te ontdekken!
  • Canopy Walk, een van de bezienswaardigheden van Penang in West-Maleisië is ook zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen. Het wandelpad tussen de bomen laat je even in een andere wereld leven. Deze bezienswaardigheid in West-Maleisië is gemaakt van hout en touwen en ligt in de verbazingwekkende jungle. Een super bijzondere ervaring die nog lang bij je zal blijven, de Canopy Walk!

De fly & drive rondreis, maar dan nog beter

Genieten van de fly & drive rondreis door West Maleisië en houd jij van luxe? Dan zijn de fly & drive deluxe rondreizen iets voor jou. Je gaat genieten van alle fijne ingrediënten die de West Maleisische fly & drive rondreis, alleen staat er na een lange dag een luxe hotel op je te wachten.

De deluxe hotels zijn voor je geregeld en een hoop luxe en verwennerij staat op je te wachten tijdens het rondreizen door Maleisië. Terug komen van een lange dag vol met geweldige indrukken en dan bijkomen in een luxe hotel? Wat wil je nog meer? Geniet van het oogverblindende land, de natuur, de hoogtepunten en luxe met de fly & drive deluxe door West Maleisië!