De twee kanten van West Maleisië

cheng hoon teng tempel, cheng hoon teng tempel maleisie, rondreis maleisie, maleisie rondreizen, highlights maleisie, modern maleisie, authentiek maleisieMet deze rondreis door West Maleisië ga je de verschillende kanten van West Maleisië ontdekken. Van de authentieke sfeer van West Maleisië tot de moderne steden. Het ontdekken van de verschillende gezichten West Maleisië is anders dan een Discover rondreis door West Maleisië.

Als je zoveel mogelijk van West Maleisië wilt beleven dan is deze rondreis een echte aanrader. De vriendelijke bevolking van West Maleisië zal je van harte welkom heten tijdens je rondreis door West Maleisië en de fascinerende natuur zullen je ogen laten stralen.

Wat kan je verwachten als je alle gezichten van West Maleisië wilt ontdekken? Dat zullen wij je vertellen, één ding is zeker deze rondreis door West Maleisië is er eentje die je moet hebben gemaakt! Lees gauw verder.

Ontdek West Maleisië en boek nu je rondreis

De moderne kant van West Malesië

Als je gaat rondreizen door West Maleisië zul je kennis maken met de moderne kant van West Maleisië. Gezellig shoppen, prachtige steden, moderne stranden en nog veel meer staat je te wachten tijdens deze ontdekkingsrondreis door West Maleisië. Een greep uit de hoogtepunten die je niet mag missen tijdens deze rondreis door West Maleisië hebben wij voor je uitgezocht.

Het bruisende Kuala Lumpur

Een van de modernste delen van West Maleisië is de hoofdstad Kuala Lumpur. De bruisende stad waar je moet zijn geweest in je rondreis door West Maleisië zal je versteld doen staan. De stad waar altijd leven is altijd iets te beleven is. Geniet van de moderne architectuur als je rondreist door West Maleisië en laat je overspoelen door de bezienswaardigheden van Kuala Lumpur en West Maleisië die je hier vindt.

Van indrukwekkende gebouwen tot het moderne stadspark, ze zullen allemaal een andere indruk achterlaten. Als je gaat rondreizen door West Maleisië en kennis maakt met de moderne kant is de hoofdstad Kuala Lumpur iets wat je absoluut niet kan missen!

Het moderne Chinatown

Tijdens je bezoek aan de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur tijdens je vakantie in West Maleisië moet je ook zeker langsgaan in Chinatown. De welbekende wijk die in elke grote stad te vinden is is een echte toevoeging aan het ontdekken van de moderne kant van West Maleisië. Een van de kleurrijkste delen van de stad vind je in Chinatown in West Maleisië.

Ga tijdens het rondreizen door West Maleisië in de avond uren genieten van de nachtmarkt in Chinatown. Een paradijs van kleuren zullen je ogen doen uitkijken, heerlijk eten en een gezellige sfeer maakt een bezoek aan Chinatown compleet tijdens je rondreis door West Maleisië.

Penang het ontwikkelde eiland van West Maleisië

Als je gaat rondreizen door West Maleisië mag het eiland Penang zeker niet ontbreken. Het moderne eiland heeft zoveel te bieden dat je je ogen gewoon uitkijkt. Een eiland vol met luxe resorts, hotels en voor de shopping fanaten grote shopping malls ontbreken niet op het eiland!

De foodcourts die op Penang te vinden zijn populair in héél Azië, een plek waar je geweest moet zijn geniet zo van nieuwe gerechten om je smaakpapillen te stimuleren. Het moderne eiland Penang is een plek die je moet bezoeken tijdens het rondreizen door modern West Maleisië.

De authentieke sfeer van West Maleisië

Van de moderne kant van West Maleisië reizen we verder naar het traditionele gedeelte van West Maleisië. Plekken waar je de charme van West Maleisië kan beleven, de tradities kan ontdekken en de authentieke sfeer van West Maleisië kan proeven. Een greep uit de hoogtepunten die je niet mag missen tijdens deze rondreis door West Maleisië hebben wij voor je uitgezocht.

Het paradijselijke eiland Langkawi

Ga je rondreizen door Maleisië dan is een bezoek het idealistische eiland Langkawi onmisbaar! Het paradijselijke parelwitte strand bied je zoveel meer dan alle andere stranden. Het eiland waar je heen moet tijdens je rondreis door West Maleisië behoort tot de vijf beste stranden ter wereld! Een plek waar je geweest moet zijn dus.

Het eiland bied hoge kwaliteit, groene jungles, heerlijk eten, een prachtige natuur, zijdezacht zand, palmbomen en nog veel meer. Kom tot rust tijdens je rondreis door West Maleisië op de prachtige relaxte eiland.

De prachtige Cameron Highlands

Kennis maken met een heel ander van West Maleisië? Dan moet je tijdens je rondreis door West Maleisië naar de Cameron Highlands gaan! De prachtige groene hoogvlaktes Cameron Highlands zullen veel indruk maken tijdens als je gaat rondreizen door West Maleisië.

Geniet van de het prachtige uitzicht wat het bos- en berglandschap biedt, bezoek traditionele thee- en groenteplantages om kennis te maken met de echte Maleise sfeer. Doe mee aan een van de excursies die je een heel ander deel van West Maleisië laten beleven of ga wandelen door de verbazingwekkende natuur tijdens je rondreis door West Maleisië.

Chen Hoon Teng in Malakka

Als je culturele hoogtepunten wilt beleven, de geschiedenis van West Maleisië wilt ontdekken en West Maleisië écht wilt ontdekken dan is een bezoek aan Malakka een must tijdens het rondreizen door West Maleisië! De historische stad waar sporen achtergebleven zijn die je meenemen naar de geschiedenis van de handel en West Maleisië is een zeker een aanrader.

Tijdens je rondreis door West Maleisië is de tempel Cheng Hoon Teng is een van de dingen die je moet bezoeken. De oudste functionerende tempel in Maleisië laat je de authentieke sfeer van het land proeven. Een bezoek aan de Cheng Hoon Teng tempel maakt je rondreis door West Maleisië compleet en je laat je de andere kant van Maleisië meemaken.

Tip: bereid je goed voor met een checklist, een reisverzekering en vergeet je paspoort niet te controleren! Zo ga je zorgeloos op vakantie naar Maleisië!