De puurheid van Noord-Laos en de geheimen van de jungles

rondreizen laos, noord-laos rondreizen, rondreis noord laos, jungles noord laos, bergstammen noord laos, laosRondreizen door Noord Laos staat voor een bijzondere rondreis. In het Noorden van Laos vind je namelijk nog de traditionele volkeren en ook ga je kennis maken met bijzondere jungles tijdens je rondreis door Noord Laos.

Rondreizen door het onbekende Noorden van Laos

Het gebied dat lang niet te rondreizen viel is Noord Laos, na verbetering van de wegen is Noord Laos een bijzondere bestemming om door rond te reizen. Houd je van traditionele volkeren, kleurrijke kleding, ongerepte natuur en een avontuurlijke rondreis? Dan is de rondreis door Noord Laos iets voor jou!

Boek deze interessante rondreis

Bergstammen in Noord Laos

Wil jij kennis maken met de bergstammen in Noord Laos? Ga dan tijdens het rondreizen door Noord Laos naar Muang Sing. Het dorpje laat je kennis maken met traditionele volkeren, traditionele cultuur van de volken, kleurrijke kleding en een prachtige rustige omgeving.

De grote markt die een bezoekje waard is duurt heel de dag en trekt veel volk, mensen van omliggende dropjes komen hier om hun spulletjes te kopen.

Maak bijvoorbeeld kennis met het bergvolk Akka wie zich in de provincie Phongsali in het Noorden van Laos heeft gesettled.

Tijdens je rondreis door Noord Laos maak je uiteraard kennis met een van de bergvolkeren, wat kan je nou van zo’n bergstam verwachten? Bergvolkeren leven een semi nomadisch bestaan wat je zal merken tijdens het rondreizen door Noord Laos. Bergvolkeren leven vaak het bestaan wat het volk in het begin van onze jaartelling leefde. Uiterst aardige mensen waar je versteld van gaat staan. Leer een woordje Lao tijdens het rondreizen door Noord-Laos, de mensen zullen dit erg waarderen. De manier van leven, de manier van omgaan met mensen én de fantastische traditionele cultuur zullen voor altijd bij je blijven!

Dichtbegroeide Jungles in Noord Laos

Ga rondreizen door Noord Laos en maak kennis met de bijzondere jungles. Trek met een gids door de dichtbegroeide Jungles in Noord Laos en leer kennis maken met de avontuur die te vinden is in het land. Tijdens het rondreizen door de jungle in Noord Laos leer je van alles over de bijzondere flora en de gewilde fauna. Spot de bedreigde en schattige gibbon aapjes en geniet van het geluid van de wilde natuur.

Tijdens je rondreis door Noord Laos en je avontuur door de dichtbegroeide jungles moet je zeker in de groene jungle bij Luang Prabang het verborgen Elephant Camp bezoeken. Olifanten genieten van hun oude dag op deze prachtige locatie. En wat is mooier dan kennis maken met deze prachtige dieren die staan voor geluk? In het verborgen Elephant Camp kun je meer, maak kennis met de prachtige dieren én stap in de laarzen van een olifantenverzorger. Help de olifanten mee te wassen en geeft ze na afloop een heerlijke traktatie: een bananenmaaltijd. De olifanten genieten net zoals jij van het moment zult doen.