Kipling trolleys

De Kipling trolleys, daarmee ga jij je volgende avontuur comfortabel mee in. De lichtgewichte en duurzame Kipling trolleys beschikken over handige opbergvakken, verschillende strakke designs en ze laten genoeg ruimte over voor fantastische vakantieherinneringen. De Kipling trolleys zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zitten stuk voor stuk in een strak design. De ideale koffer dus om mee te nemen op vakantie.

Koop hier een Kipling trolley!

Het assortiment van Kipling trolleys

Net zoals Kipling zelf uitgebreid is, is het assortiment van Kipling trolleys ook erg uitgebreid. De hoofd categorieën hebben ieder weer verschillende versie Kipling trolleys onder zich. Alle trolleys van Kipling hebben een goede kwaliteit en zijn erg modern door de verschillende kleuren en patronen. En of je nou op zoek bent naar een grote trolley, handbagage trolley of reistas met wieltjes, Kipling helpt je verder.

Camoso

De Camoso is niet zomaar een Kipling trolley. De Camoso is een trolley die opvouwbaar is. Camoso is praktisch, van goede kwaliteit en betrouwbaar. Al je spullen zullen veilig opgeborgen zitten in deze trolley, en heb je de trolley uitgepakt? Dan kun je hem makkelijk in elkaar vouwen en op de kleinste plek opbergen. De Camoso Kipling trolley is verkrijgbaar in klassiek zwart en je zwarte Kiplingaapje reist natuurlijk met je mee!

Darcey

De Darcey collectie van de Kipling trolleys is een groot model trolley. De trolley is praktisch in gebruik, modern en heeft een strak design. Deze Kipling trolley heeft vier soepele wieltjes zodat je hem gemakkelijk overal mee kan nemen. De Darcey Kipling trolley is uiteraard verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren. De Darcey heeft twee trolleys in zijn productcategorie zitten dit zijn:

  • Darcey L
  • Darcey M

Youri Spin

De Youri Spin heeft de uitgebreidste collectie van Kipling trolleys. De Kipling spinner is lichtgewicht, heeft een ruim interieur en heeft speciale vakken zodat jouw spullen gemakkelijk en veilig opgeborgen zitten. De Youri trolley is verkrijgbaar in de maten voor handbagage, maar ook is deze spinner verkrijgbaar in extra groot voor als je bijvoorbeeld op een lange rondreis gaat. Met de vier flexibele zwenkwielen vervoerd jouw Kipling trolley gemakkelijk veel gewicht en het strakke design en verschillende kleuren zorgen ervoor dat jij er modieus bij loopt! Het assortiment waar de Youri spinner van Kipling uit bestaan zijn:

  • Youri Spin 50, uitstekend voor handbagage
  • Youri Spin 55 (N), deze kleine spinner kan ook prima als handbagage voor in het vliegtuig gebruikt worden
  • Youri Spin 68, de middelgrote uitbreidbare Kipling trolley
  • Youri Spin 78, dit is de extra grote spinner van Kipling, hoe groter hoe beter!

Yubin Spin

De Yubin Spin de koning onder het reiscomfort van alle Kipling trolleys. Met de vier zwenkwieltjes, de uitbreidbaarheid en het extreme licht gewicht is de Yubin Spin Kipling trolley jouw ideale reispartner. Doordat deze trolley licht van gewicht is, kun je hem makkelijk overal opbergen, kan je veel meenemen als je gaat vliegen én is hij ideaal om mee te nemen. Een ander pluspunt van deze trolley is zijn opslagcapaciteit, deze zal je versteld doen staan!

Een klassiek, stijlvol en slim ontwerp Dat is de Yubin spin Kipling trolley!

De Yubin Spin trolley is verkrijgbaar in verschillen moderne kleuren, maten en stijlen. De Kipling trolleys die onder de Yubin Spin vallen zijn:

  • Yubin Spin 55N
  • Yubin Spin 69
  • Yubin Spin 81

De Kipling trolleys hebben ieder zijn eigen charme, hebben ieder hun eigen voordelen, maar elke trolley is ideaal al reispartner. De Kipling trolley zal je nooit in de steek laten en voor ieder zit er wel eentje tussen!