Kipling toilettassen

De Kipling toilettassen zijn jouw maatje voor onderweg. Verschillende maten, kleuren, waterbestendig, geordend, stijlvol, gedurfd, het zijn allemaal kenmerken van een toilettas van Kipling. Elke Kipling toilettas heeft zijn eigen naam en zijn eigen huisdiertje: de schattige Kiplingaapjes. Echte handige reisartikelen, die toilettassen van Kipling.

Koop hier een Kipling toilettas!

De collectie van Kipling toilettassen

Het assortiment van de Kipling toilettassen heeft voor iedereen en voor elk moment wel iets te bieden. Of je nou op zoek bent naar een grote toilettas of een kleine voor in je handtas. In de collectie Kipling toilettassen vind je alle formaten. De stijlvolle én waterdichte toilettassen van Kipling zullen je versteld doen staan en zijn een echte investering voor onderweg! Een toilettas of beautycase behoort ook zeker bij de handige reisartikelen. Maar buiten de toilettassen zijn ook Kipling tassen ontzettend handig om mee te nemen op vakantie. Ook verkrijgbaar in alle soorten en maten!

Agot toilettas van Kipling

De Agot toilettas van Kipling staat bekend om zijn reisgemak en is ideaal om je beautyproducten in op te bergen als je op reis bent. De stijlvolle toilettas is gemakkelijk te openen en door de ordeningspanelen raken al je beautyproducten niet door elkaar. De Agot toilettas van Kipling is daarnaast ook waterdicht, ideaal voor onderweg dus!

De Marize toilettas

Houd jij graag een groot deel van je beautyproducten bij de hand? Dan is de Marize de toilettas van Kipling iets voor jou. Met het kleine ingebouwde spiegeltje werk je in no-time je make-up bij en door de grootte van de toilettas kan jij voortaan al jouw favoriete beauty producten meenemen! Zie tijdens je reis op je best uit met de Marize Kipling toilettas.

De Palmbeach voor mee op vakantie

De Kipling toilettas die handig mee te nemen is op je Kipling trolley is de Palmbeach toilettas. De Palmbeach toilettas heeft een stijlvol design en is de schatkist voor al je make-up spullen. Door de speciale trollenbevestiging is de beautycase Palmbeach makkelijk te bevestigen op je trolley. De Kipling toilettas beschikt daarnaast over meerdere vakken én heeft een ingebouwde spiegel, er is plek voor al je favoriete spullen en je werkt je make-up onderweg nog even snel bij! Kortom de Kipling toilettas Palmbeach is ideaal voor onderweg.

Puppy de middelgrote toilettas van Kipling

Wil je meer dan alleen je make-up producten meenemen? Ga dan voor de Puppy toilettas van Kipling. De middelgrote toilettas van Kipling is ideaal om je toilet- en beautyspullen in op te bergen. De hippe toilettas van Kipling is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen én hij is waterdicht! Je nieuwe kameraad voor op reis is de Puppy toilettas van Kipling.

Roozie jouw redder in nood

De Roozie toilettas van Kipling is een compacte toilettas die je makkelijk in je handbagage mee kan nemen of lekker in je tas kunt bewaren. In deze toilettas van Kipling kan jij geordend je favoriete beautyproducten opbergen zodat je ze altijd bij de hand hebt. Met het ingebouwde spiegeltje werk je snel je make-up bij en je stopt de toilettas weer snel weg. Handig in het dagelijks leven, maar ook voor op reis, dat is de Roozie Kipling toilettas.

Trim de grote toilettas

Hoe groter hoe beter.. Dat geldt ook voor de toilettassen van Kipling. De trim toilettas is ideaal voor als je op reis gaat en je al je spulletjes in je reiskoffer wilt opbergen! Alle spullen zullen op zijn plek blijven door de speciale steekvakken waarover de toilettas beschikt. Met extra ritsvakken ben jij gegarandeerd dat je jouw onmisbare spulletjes kwijt kan. De Trim Kipling toilettas is duurzaam, waterdicht, modern, stijlvol, de ideale reisgenoot voor op vakantie!