Kipling reistassen

Met de Kipling reistassen ga jij een mooi avontuur tegemoet. Een ideale koffer is van groot belang als je op vakantie gaat. Je wilt een reistas hebben die makkelijk te vervoeren is, waar veel in kan en hij mag niet te zwaar van gewicht zijn. Met de Kipling reistassen ga jij optimaal genieten van je vakantie en creëer je fantastische vakantieherinneringen! Er is namelijk genoeg ruimte voor veel herinneringen en souvenirs in deze tassen.

Koop hier een Kipling reistas!

Waarom de Kipling reistas?

De Kipling reistas is de ideale reispartner, hij voldoet namelijk aan alle eisen waar jij naar verlangt als je op reis gaat. Je wilt het liefst heel je kledingkast meenemen, maar eigenlijk zit een reistas of reiskoffer alleen maar in de weg. Je wilt een makkelijk te gebruiken koffer waar veel in kan. Het is bijna te mooi om waard te zijn, maar de Kipling reistassen voldoen hier allemaal aan.

De reistassen hebben een slimme indeling en bieden zo een ruime opbergmogelijkheid. Met de speciale wieltjes geniet je van het ultieme reiscomfort en het lichtgewicht nylon zorgt ervoor dat je koffer licht aanvoelt én als je gaat vliegen kan je natuurlijk meer gewicht inpakken. Je zit immers aan handbagageregels verbonden als je gaat vliegen, zo’n Kipling reistas is jouw ideale reispartner.

De collectie reistassen van Kipling

Kipling heeft een uitgebreid assortiment van reistassen. Van ultra moderne reistassen tot strakke design, prachtige kleuren en verschillende maten. Kipling heeft het allemaal onder zijn collectie reistassen. De collectie bevat de volgende artikelen:

  • Reistassen met vier wielen, waaronder de super handige trolleys van Kipling!
  • Koffers met vier wielen
  • Handbagage
  • Weekendtassen
  • Heuptassen
  • Reisaccessoires
  • Toilettassen

Alle reisartikelen van Kipling hebben ieder aparte subcategorieën met verrassende producten. In de collectie Kipling reistassen vind je werkelijkwaar alles. Verschillende maten, modellen, kleuren en iedere Kipling reistas heeft zijn eigen details en charme! Jouw volgende reispartner.. dat is de Kipling reistas!