Kipling rugzakken

De Kipling rugzakken vallen onder het assortiment van dit fascinerende merk. De Kipling tassen die uniek, vrouwelijk, chic, betaalbaar én functioneel moesten zijn. Een geslaagd concept waar de populaire Kipling rugzakken zijn ontstaan. Het merk breidt zijn assortiment nog steeds uit. Wanneer jij op vakantie gaat, of het nou backpacken is of een ontspannen strandvakantie, dan heb je behoefte aan een goede rugzak. Een Kipling rugzak is een handig reisartikel wat tevens onmisbaar is, maar ook in het dagelijks leven zijn deze rugzakken ontzettend handig!

Koop hier een Kipling rugzak!

De Kipling rugzakken

De rugzakken van Kipling populair onder scholieren, maar ook uitstekend voor mee op reis, je werk of voor dagelijks gebruik. De rugzakken van Kipling zijn een accessoire om je outfit compleet mee te maken, maar ook zijn deze rugzakken uitstekend om je laptop of zware boeken in de vervoeren. Door de uitstekende kwaliteit en het goede materiaal zijn de Kipling rugzakken stevig en kunnen dus veel gewicht houden.

Het assortiment van Kipling rugzakken

Kipling heeft voor iedereen een bijpassende rugzak. Of je nou houdt van chic, modern of praktisch. De Kipling rugzakken hebben alles in hun assortiment zitten. Verschillende kleuren, printjes, modellen en maten, voor ieder wat wils.

Baby Backpack L

Deze Kipling rugzak is een grote rugzak met een inhoud van 25 liter, met de speciale laptopbescherming kan je je laptop hier prima in bewaren terwijl de speciale riemen ervoor zorgen dat je geen last hebt van je zware tas.  Ook zit er in de Baby Backpack L van Kipling een speciaal zakje voor je telefoon. De ideale Kipling rugzak voor mee naar school met zijn verschillende zakjes en vakjes waar je verschillende materialen in kan bewaren. En natuurlijk reist de Kiplingaap met je Kipling rugzak met je mee!

Caerwyn Kipling rugzak

De Caerwyn Kipling rugzak valt onder de ‘back to school’ collectie en is een speelse en moderne tas om mee naar school te nemen. Deze Kipling rugzak is verkrijgbaar in diverse kleuren. De collectie van de Caerwyn Kipling rugzak is ook verkrijgbaar met verschillende speelse, moderne en leuke prints. Deze Kipling rugzak is niet geschikt voor een laptop, maar is prima om een paar boeken in mee te nemen. De Kiplingaap die aan de Caerwyn rugzak hangt is aangepast aan de stijl en kleur van jouw uitgekozen rugzak en reist natuurlijk met je mee!

Caraf

De Caraf Kipling rugzak is onderdeel van de ‘Basic-collectie’. Hoewel de Caraf rugzak onder de basic collectie valt is deze rugzak van Kipling alles behalve saai. De Caraf Kiping rugzak valt dan goed onder het beleid van Kipling, modern, sportief en functioneel. De Caraf Kipling rugzak heeft dan ook een speciaal vakje in zich zitten om je telefoon veilig mee te kunnen nemen. Een simpele uitvoering maar door de verschillende kleuren en printjes is de Caraf een rugzak om mee te pronken!

City Pack B

Ook valt de City Pack B rugzak onder de ‘basic collectie’ van de Kipling rugzakken. De City Pack B rugzak van Kipling is ideale tas voor dagelijks gebruik. De KIipling rugzak is stijlvol, handzaam, betrouwbaar en bevat verschillende handige details. Zo heeft de Kipling rugzak verschillende opbergvakken, een speciaal telefoonzakje, een zakje voor je mp3 speler, een insteek vak voor je waterflesje en verschillende potloodlussen. Een praktische, moderne tas die een inhoud heeft van 16 liter. Je sjouwt dus geen enorme tas mee, maar wel passen er veel spullen in! De City Pack B rugzak is uiteraard verkrijgbaar in verschillende kleuren en de collectie heeft ook rugzakken met speelse printen!

Clas Challenger

De Clas Challenger is de middelgrote rugzak in de rugzakken collectie van Kipling. De Clas Challenger heeft het perfecte evenwicht tussen klassieke functionaliteit en moderne details. In deze KIipling rugzak kun je prima grote én kleine spullen bewaren door de verschillende steekvakken aan de buitenkant en de vakken aan de binnenkant. De Clas Challenger heeft een uitgebreide collectie van kleur en printjes, voor ieder zit er wel een iets tussen!

Clas Seoul

De Clas Seoul rugzak van Kipling valt onder de grote tassen van Kipling. Deze Kipling rugzak is verkrijgbaar in chique printen, maar ook in erg sportieve kleuren. De perfecte afwerkingen en materialen zorgen ervoor dat je je laptop mee kan nemen. Ruime opbervakken zorgen ervoor dat jij alles wat je nodig hebt mee kan nemen en de speciale riemen zijn speciaal gemaakt voor de comfort. De Clas Seoul Kipling rugzak is dus ideaal als jij je laptop mee moet nemen én er stijlvol bij wilt lopen!

Deeda WL

De Deeda WL is een werkrugzak en met zijn speciale laptopbescherming, gewatteerde schouderriemen en waterfleshouder is dit de ideale Kipling rugzak om mee op pad te gaan. De uitvoering is stijlvol en sportief. De redder in nood als het gaat om comfort en opbergmogelijkheden. De Deeda WL is je vriend als je naar je werk moet, maar is ook prima voor dagelijks gebruik. De stijlvolle werktas binnen de Kipling collectie!

Firefly N

De speelse en moderen Firefly N valt onder de middelgrote Kipling rugzakken collectie. Buiten de uitstraling van deze Kipling rugzak is de Firefly N uniek onder de Kipling rugzakken, deze is namelijk multifunctioneel. Heb je even geen zin meer in een rugzak? Dan kan je de Firefly N omtoveren tot een stijvolle Kipling schoudertas! De Firtyfly N Kipling rugzak is je vriend overdag en in de avond, met zijn verschillende vakken biedt deze rugzak je ruime opslagmogelijkheden.

Gouldi Kipling rugzak

De Gouldi Kipling rugzak valt onder de ‘basic-collection’ van de Kipling rugzakken en is ideaal voor dagelijks gebruik, maar ook voor mee naar school. Met zijn speciale laptopbescherming en telefoonvakje zijn al je kostbare spullen veilig op te bergen in de Gouldi Kipling rugzak. Door de diverse kleuren en printen waar de Gouldi Kipling rugzak in verkrijbaar is, maak jij jouw rugzak, jouw rugzak.

Haruko Kipling rugzak

De uiterst stijlvolle rugzak van Kipling is de Haruko. Hij is duurzaam, modern en praktisch. Door de laptopbescherming is de Haruko Kipling rugzak uitstekend om mee naar school of je werk te nemen. De stijlvolle rugzak bied een perfecte draagcomfort en heeft een inhoud van 25 liter. Door zijn uitgebreide collectie van kleuren en printjes vind jij altijd een Kipling rugzak die naar jouw smaak is!

De Webmaster

De webmaster rugzak van Kipling heeft een inhoud van 23 liter en is speciaal voor scholieren gemaakt. De Webmaster valt dan ook onder de ‘back-to-school-collectie’ van de Kipling rugzakken. Met zijn speciale opbergvakje voor je telefoon kan je deze altijd veilig mee naar school nemen. Ook is de Webmaster verkrijgbaar in verschillende kleurtjes en printjes. Een stijlvolle en praktische binnen de Kipling rugzakken.

De Yaretzi collectie

Binnen de Yaretzi collectie van de Kipling rugzakken vind je drie soorten:

  • Yaretzi LEA
  • Yaretzi RE, exclusief online verkrijgbaar!
  • Yaretzi SN

De rugzakken van de Yaretzi collectie vallen onder de middelgrote rugzakken van KIipling. De Kipling rugzak voor dagelijks gebruikt wordt gezien als de meest stijlvolle en de mooiste rugzak van de Kipling rugzakken collectie. Ze zijn stijlvol en verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren. Natuurlijk is de Yaretzi Kipling rugzak van de hoogste kwaliteit en bezit deze rugzak over verschillende veilige opbergmogelijkheden.