Kipling heuptassen

Kipling heuptassen bieden de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Ga je een rondreis maken of misschien wel een citytrip of misschien ga jij wel backpacken, dan kan de Kipling heuptas zeker niet missen! Je spullen zijn veilig en praktisch opgeborgen, geen dief die er zomaar bij kan. De heuptassen zijn modern, praktisch, stijlvol en gedurfd. De Kipling heuptassen zijn een goede aanvulling op de collectie van Kipling tassen en ze bieden dan ook alles waar dit merk voor staat!

Koop nu een Kipling heuptas!

De collectie van Kipling heuptassen

Onder de uitgebreide collectie van Kipling tassen vallen ook de heuptassen. Deze zijn er in veel verschillende soorten en maten, er zit dus vast wel een heuptas bij die bij jou past. De Kipling heuptassen zijn stijlvol, gedurfd en beschikken over een uitermate goede kwaliteit, iets wat je van het merk Kipling gewend bent. Het bekende Kiplingaapje reist natuurlijk met je mee en hij is getransformeerd in de kleur van jouw heuptas!

Adna Kipling heuptas

Onder de Kipling heuptassen valt de schattige Adna heuptas. Het is een schattige, maar praktische accessoire die perfect is om mee te nemen op reis. De Adna Kipling heuptas kan je veilig bij je lichaam opbergen en beschikt over een verstelbare heupriem die geschikt is voor een taille tot 90 cm. De Adna Kipling heuptas is waterbestendig, gekreukt én makkelijk te reinigen. In de collectie van Adna Kipling heuptassen vind je verschillende kleuren en printjes.

Eldorado

De Eldorado is de hyperfunctionele schoudertas onder Kipling heuptassen. Hij is stijlvol, duurzaam, van goede kwaliteit én praktisch. Je kan de Eldorado schuin over je lichaam dragen en beschikt over kaartorganiser met vier kaarthouders! De Eldorado heuptas van Kipling is natuurlijk verkrijgbaar verschillende kleuren en printjes.

De Multiple

De Mulitple is de multifunctionele heuptas onder Kipling heuptassen collectie. De Multiple is namelijk niet alleen een heuptas, nee je kan hem binnen een paar seconden omtoveren tot een handige Kipling schoudertas! De Multiple heuptas van Kipling heeft wel víjf opbergvakken voor o.a. je camera, portemonnee, telefoon, kleingeld en sleutels op te bergen. Natuurlijk is er ook plek voor je favoriete spullen zoals je lipgloss of mascara én ze zijn allemaal veilig als je ze stop in deze Kipling heuptas. De praktische Kipling heuptas is uiteraard verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren en printjes.

De Presto Kipling heuptas

De meest veelzijdige heuptas van Kipling is de Presto Kipling heuptas. Het is een crossbody heuptas die ook als schoudertas en kruislings gedragen kan worden. Deze veelzijdige Kipling heuptas heeft vijf vakken die je creatieve opslagopties bieden voor als je belangrijke spullen die je niet kan missen onderweg! De Presto heuptas is stijlvol en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en printen net als alle andere Kipling heuptassen.