Vervoer naar Schiphol

vervoer naar schiphol parkerenGa je op vakantie en vlieg je vanaf Schiphol Airport? Dan moet je er voor zorgen dat je vervoer hebt naar Schiphol. Er zijn verschillende mogelijkheden om op Schiphol te komen wanneer je hier het vliegtuig naar je vakantiebestemming pakt.

Reserveer direct

Verschillende opties vervoer naar Schiphol

Wanneer je vanaf Schiphol naar je vakantiebestemming vliegt, kun je er voor kiezen om met het openbaar vervoer te gaan. Er rijden dagelijks ontzettend veel treinen richting Schiphol en ook de bus kan een optie zijn.

Wanneer je niet veel vertrouwen hebt in het openbaar vervoer, kun je ook een BOB regelen die jullie naar Schiphol vervoert. Als je dit vervelend vindt omdat je een rotvluchttijd hebt, kun je er ook voor kiezen om zelf naar Schiphol te rijden.

Met eigen auto naar Schiphol

Wanneer je met je auto auto naar Schiphol rijdt, ben je eigen baas en veel mensen vinden dit fijn. Ook vinden zij het een voordeel dat ze niemand anders lastig hoeven te vallen met het halen en brengen naar Schiphol. Wel moet je zelf de auto parkeren bij Schiphol wanneer je met eigen vervoer gaat.

Er zijn veel opties om de auto bij Schiphol te parkeren. Reserveer vooraf een parkeerplaats op Schiphol zodat je verzekerd bent van een veilige en betrouwbare parkeerplaats voor je auto tijdens je vakantie.

Reserveer direct