Kort parkeren Schiphol

De kosten voor kort parkeren Schiphol weten? Wanneer je de auto maar kort wilt parkeren op Schiphol, wil je natuurlijk niet de hoofdprijs betalen. We kennen natuurlijk allemaal het drukke en zogenoemde ‘Kiss and Ride’ gedeelte op Schiphol, maar wat nou als je de auto wel even wat langer wilt parkeren omdat je iemand op moet halen? Waar kun je de auto kort parkeren Schiphol zonder de hoofdprijs te betalen?

Reserveer direct

Wanneer kort parkeren op Schiphol?

Wanneer je iemand op gaat halen, of er net (voor je gevoel) hele wereldreis op hebt zitten en even wilt bijkomen met een kopje koffie, moet je de auto even kort parkeren op Schiphol. Maar waar op Schiphol is het mogelijk om kort de auto te parkeren?

Mogelijkheden kort parkeren Schiphol

Wanneer je de auto kort wilt parkeren op Schiphol kun je de auto het beste op P6 parkeren. U kunt deze parking vinden bij Schiphol Short Stop Parking. Tevens is het ook mogelijk om heel snel iemand op te pikken, dit kan voor de deur op aankomstniveau in Schiphol Short Stop Parking. Hier kun je het eerste kwartier gratis parkeren.

Reserveer direct een parkeerplaats

Kort parkeren Schiphol tarieven

het is mogelijk om snel personen op te halen op Schiphol. Je maakt dan gebruik van snel ophalen bij de Schiphol Short Stop Parking, het eerste kwartier sta je hier gratis. Na dit eerste kwartier betaal je per 12 minuten 2 euro, het dagtarief is 50 euro.

Verder is het mogelijk om op P6, tegenover de Aankomsthal, kort te parkeren op Schiphol. Maar wanneer je langer dan een half uur de auto kwijt wilt, is het mogelijk om deze bij de Schiphol Visitors Parking neer te zetten. De Schiphol Visitors Parking is P1 en P2, dit is voordeliger. Per 12 minuten betaal je hier 1 euro en het maximale dagtarief is 30 euro.