Wat is Park, Sleep & Fly?

park sleep fly schiphol parkeren autoPark, Sleep & Fly, is dit een term die jou bekend voor komt? Wanneer je op vakantie gaat met het vliegtuig, en je hebt een vervelende vluchttijd, kun je gebruik maken van Park, Sleep & Fly.

Onder een vervelende vlucht bedoelen we dan natuurlijk midden in de nacht/?s ochtends vroeg vertrekken of aankomen. Het kan zijn dat je door deze vluchttijden helemaal niet uitgerust op vakantie gaat of terug komt. In deze gevallen zijn Park, Sleep & Fly erg fijn om gebruik van te maken.

Over Park, Sleep & Fly

Park, Sleep & Fly zorgt er voor dat je in een hotel bij Schiphol kunt overnachten. Tevens kun je ook je auto hier gratis parkeren, ideaal als je deze lang moet parkeren want dit scheelt veel parkeergeld!

Alle Park, Sleep & Fly hotels liggen om en nabij Schiphol. De kosten voor een overnachting kunnen sterk variëren, maar deze kun je snel en gemakkelijk online vergelijken. Wel heeft elk hotel de beschikking tot een shuttleservice die jou van en naar Schiphol brengt vanaf het hotel.

Ideaal voor gezinnen of vroege vluchten

Wanneer je een vroege vlucht hebt en je reist met kleine kinderen, kan het behoorlijk vervelend zijn om met hen in alle vroegte richting Schiphol te reizen. Je bent vaak lange tijd onderweg alleen al naar Schiphol toe, en voor kleine kinderen kan dit een ware hel zijn. Dankzij Park, Sleep & Fly is het mogelijk om een stuk later met je kinderen richting Schiphol te vertrekken. Ook kunnen de kinderen nog even lekker een dutje doen in het hotel voor vertrek, dit reist een stuk prettiger!

Ook kan het zijn dat je een behoorlijk eind moet rijden om bij Schiphol te komen. Wanneer je een vroege vlucht hebt, kan dit erg vervelend zijn. Ook daarom boek je een overnachting bij Park, Sleep & Fly om lekker uitgerust en zonder stress op vakantie te gaan!

Reserveer direct een parkeerplaats