Parkeren

Parkeren in Nederland is vaak een ramp te noemen, met name parkeren op luchthavens en in de stad. Gratis parkeren is er niet meer bij en tegenwoordig lijken parkeergarages en parkeerplaatsen steeds duurder te worden. Maar wanneer je op vakantie gaat is het belangrijk om je auto goed en veilig te parkeren op de luchthaven. 

Auto parkeren in de stad

Wanneer je in de stad je auto parkeert, ben je vaak een behoorlijk bedrag kwijt aan de parkeergarage. Hoe dichter je bij de stad parkeert, hoe hoger het uurtarief stijgt. Vaak ben je een behoorlijk bedrag kwijt aan het parkeren van je auto, en dit is behoorlijk zonde te noemen. Maar toch moet je de auto ergens kwijt.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om met het openbaar vervoer naar de stad te gaan. Wel zitten hier weer andere verplichtingen aan, zoals de tijden waarop jouw vervoer rijdt. Toch kiezen veel mensen tegenwoordig vaak voor het openbaar vervoer, gewoonweg omdat ze parkeren te duur vinden. Maar wanneer je goed zoekt, is het vaak mogelijk om je auto in de stad te parkeren (of nabij de stad) voor een verdraagzaam uur- of dagtarief.

Auto parkeren op luchthavens

Je auto parkeren op luchthavens daarentegen is vaak een ander verhaal. Er zijn mensen die graag met eigen vervoer naar de luchthaven rijden, maar hier zit wel een prijskaartje aan. Wanneer je de auto op luchthavens wilt parkeren zijn er echter vaak wel verschillende opties om je auto te parkeren. Bijvoorbeeld:

Parkeren op luchthavens

Er zijn verschillende luchthavens waar je de auto kunt parkeren. Soms zie je op luchthavens dat professionele bedrijven goedkope parkeerplaatsen aanbieden op luchthavens en met shuttlebussen heen en weer rijden om jou van en naar de luchthaven te vervoeren.

Op de volgende luchthavens kun je de auto parkeren: