Kos: Uitgaansgelegenheden

Het Griekse eiland Kos beschikt over een bruisend uitgaansleven. Vooral de hoofdstad Kos-Stad is in de zomermaanden een waar stapparadijs te noemen. Het uitgaansleven op Kos moet je in je vakantie op dit Griekse eiland zeker meegemaakt hebben! Net als andere bekende hotspots als Ibiza en Rimini is dit mooie Griekse eiland echt een aanrader om te bezoeken!

In Kos-Stad is het uitgaansleven vooral rond de haven het bruisendst. Je hebt daar twee straten genaamd Diakon en Nafklirou, ook wel bekend als de Grote Barstreet. Deze straten lopen in een rondje met aan beide kanten tientallen gezellige kroegen, cafés, bars en clubs. Geen enkele kroeg of club heeft dezelfde stijl of muziek, dus voor ieder wat wils! De meeste uitgaansgelegenheden in Kos-Stad zijn tot 02.00 uur geopend.

Net buiten de stad zijn ook verschillende uitgaansgelegenheden te vinden. Ook hebben veel vakantieoorden een eigen nachtclub voor hun gasten, deze discotheken zijn meestal tot in de vroege uurtjes geopend.

In het westen van Kos-Stad ligt de zogenaamde ‘kleine barstreet’, het is hier niet echt heel erg druk meer omdat er veel uitgaansgelegenheden waaronder cafés failliet zijn gegaan. Maar als je zin hebt in een avondje échte ‘Hollandse gezelligheid’, kun je hier zeker terecht. Je hebt er een restaurant/café genaamd ‘De Hoek van Holland’ welke helemaal in de Hollandse sfeer is. Elke woensdag- en zaterdagavond is het hier Hollandse avond.

Populairste uitgaansgelegenheden op Kos

Voor de echte Partyanimals onder ons hebben we de meest bijzonderen en meest populaire uitgaansgelegenheden voor je op een rijtje gezet. Natuurlijk veranderd elk jaar net voor het seizoen de populariteit van de verschillende plekken. Dit heeft te maken met onder andere de programmering van bekende DJ’s.

De 6 belangrijkste party plekken op Kos zijn volgens onze bezoekers:

  1. Papa’s Beach
  2. Hamam Club
  3. Heart Rock Cafe
  4. Kahlua
  5. The Cactus
  6. The Camel Bar

Ga jij Kos onveilig maken? Laat het ons weten en deel je tips!