Hotel Parijs

Er even lekker tussenuit? Boek dan een hotel in Parijs! Deze Franse hoofdstad wordt ook wel de ‘Stad van de Liefde’ genoemd, en dit is natuurlijk niet zonder reden. Parijs is een prachtige stad waar ontzettend veel te zien is. Denk alleen al aan de romantische Eiffeltoren, welke toch wel echt één van de hoogtepunten is van Parijs. 

Eigenlijk moet iedereen toch minimaal wel één keer in zijn leven in Parijs zijn geweest. En dan niet een dagje, maar eigenlijk minimaal een weekend. Nu denk je misschien dat hotels in Parijs duur zijn, maar niets is minder waar. Je moet alleen even goed weten hoe je een goedkoop hotel in Parijs vindt en boekt. Meenemen.nl helpt je graag!

Boek nu een goedkoop hotel Parijs!

Goedkoop hotel in Parijs boeken

Er zijn zat goedkope hotels in Parijs te vinden, je moet alleen even goed weten waar je moet zoeken. Er zijn vaak aanbiedingen die erg aantrekkelijk zijn om op in te gaan, maar boek niet de eerste de beste. Soms zijn er veel aantrekkelijkere aanbiedingen te vinden! 

Een hotel in Parijs vinden dat betaalbaar is, is geen onmogelijke opgave. Waar je goed om moet letten is dat de stad Parijs eigenlijk is opgedeeld in ‘cirkels’, zones. Hoe dichter je bij het centrum komt, hoe duurder de hotels zijn, best logisch. Wij raden je daarom aan om naar hotels in Parijs te zoeken die wat verder uit het centrum liggen. Met het openbaar vervoer is het namelijk een eitje om in het hartje van Parijs te komen. 
Tip: Let wel op of er in de buurt een halte is voor openbaar vervoer, anders wordt het wel lastig natuurlijk. Dit staat vaak in de beschrijving van het hotel dat je wilt boeken.

Verder blijft de volgende tip natuurlijk altijd belangrijk; Probeer (als dit mogelijk is) om vakantieperiodes te vermijden. Wanneer het mogelijk is kun je misschien zelfs de weekenden vermijden. 

Hotel aanbieding met arrangement boeken

Heb je een leuk hotel in Parijs gevonden die je wilt boeken? Wacht dan nog even! Misschien is het wel mogelijk om voor deze accommodatie een hotel aanbieding met arrangement te boeken. Denk hierbij aan een luxe ontbijt, fles champagne op de kamer of misschien wel metro-tickets erbij. Of misschien kunnen jullie er wel een dagje Disneyland Parijs aan vast plakken met korting? 
Soms is het ook mogelijk om met een hotel aanbieding het vervoer naar Parijs te regelen. Zo kun je met de Thalys heel gemakkelijk in Parijs komen, scheelt weer in de benzine en parkeerkosten!