Romantisch weekendje weg

romantisch hotelWil jij je partner verrassen met een romantisch weekendje weg? Hoe leuk is het om je partner te verrassen met een romantisch weekend weg, er even samen tussenuit en genieten. Leuk als jullie wat te vieren hebben, of als complete verrassing omdat je van mening bent dat jouw partner dit gewoon verdiend.

Echter zijn niet alle hotels geschikt voor een romantisch nachtje weg, en daarom hebben wij wat tips voor je om een bijzonder nachtje weg te boeken! Je moet er toch niet aan denken dat je samen met je geliefde wilt genieten en je hotel midden aan een drukke straat ligt waar je continu mensen en auto’s voorbij hoort komen. 

Boek hier een romantisch hotel!

Bijzonder nachtje weg boeken

Een romantisch nachtje weg boeken om je geliefde te verrassen, dat klinkt natuurlijk geweldig. Maar hoe ga je dit precies aanpakken? Wij hebben wel wat tips voor je die je kunt gebruiken om een bijzonder nachtje weg te boeken in een romantisch hotel. 

Allereerst moet je gaan kijken of je in Nederland blijft, of de grens over gaat. Dit ligt uiteraard ook aan je budget, maar België en Duitsland zijn natuurlijk niet extreem ver. Maar een hotel aan zee in Nederland is natuurlijk ook romantisch, Scheveningen of Den Haag. Of wat dacht je van een leuke knusse stad als Den Bosch bijvoorbeeld, of Maastricht? Er is keuze genoeg voor een bijzonder nachtje weg. Op Hotel Specials is er zelfs een speciale rubriek met romantische hotels!

Romantisch nachtje weg compleet maken

Wanneer je een romantisch weekend weg geboekt hebt, wil je deze natuurlijk wel compleet maken. Veel romantische hotels hebben speciale arrangementen die je kunt bijboeken voor je overnachting. Denk bijvoorbeeld aan een champagne-ontbijt op bed of een flesje champagne bij aankomst. Maar ook kun je soms een romantische picknick of boottocht bijboeken in de buurt. 

Verder hebben romantische hotels ook vaak de mogelijkheid om een kamer met bubbelbad te boeken, dat is toch wel het toppunt van romantiek toch? Je betaalt er wellicht wat meer voor, maar het wordt dan vast een onvergetelijk en bijzonder nachtje weg. Vergeet de kaarsen niet!