Hotel Belgische Ardennen

ardennen, belgische ardennenEen vakantie in de Belgische Ardennen, dat lijkt je misschien wel wat! Er is in de Ardennen ontzettend veel te doen en daarom is het ook een populaire vakantiebestemming. Zie je een camping of bungalowpark niet echt zitten? Kies dan een leuk hotel in de Ardennen uit om te verblijven, er zijn er genoeg!

Hotels in de Belgische Ardennen

Vakantie Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen is een prachtig natuurgebied in België. Vanuit Nederland is het slechts een paar uurtjes rijden en toch ben je al helemaal in een andere wereld. De Ardennen hebben pittoreske kleine dorpjes welke tussen uitgestrekte bossen en heuvels liggen. Maar wat maakt een vakantie in de Belgische Ardennen nou zo bijzonder?

Het maakt niet uit in welke seizoen je op vakantie gaat naar de Ardennen, er is altijd wel wat te beleven. Zo kunnen de sportievelingen zich uitleven in de uitgestrekte heuvels en bossen met de kleine rivieren die hier doorheen stromen. Ga lekker mountainbiken, klimmen, kanoën, kajakken of vissen, niets is hier te gek! Ook een lekkere wandeling is in de Ardennen mogelijk, er is zoveel te doen!

Maar kunnen ook gezinnen met kleine kinderen hier prima terecht. Er is van alles te doen en te zien en ook dierenparken en pretparken zijn op een steenworp afstand te vinden.
Geniet van het lekkere eten, de mooie natuur en aanwezige cultuur. Bezoek een grot of oude mijn, een historisch kasteel of een toffe bierbrouwerij. Boek nu een hotel in de Ardennen en geniet optimaal van je weekend, midweek of vakantie!

Hotels Ardennen

Een hotel in de Ardennen boeken kan online via verschillende aanbieders. Vergelijk de prijzen en boek zo het goedkoopste hotel. Misschien zit er wel net een leuke aanbieding tussen waardoor je nog meer korting krijgt. 

Er zijn verschillende hotels in de Belgische Ardennen waar je uit kunt kiezen, zo zit er bij je hotel misschien wel een zwembad! Verder zit het verschil in de hotels van de Ardennen vaak in de grootte en ligging. Zo zijn er wat grotere en massale hotels te vinden, maar ook juist de wat kleinere en unieke qua ligging. Denk hierbij aan een romantisch hotel in de Ardennen met zwembad, of misschien een kasteel als hotel. Wil je ontspannen? Dan is een wellness hotel precies wat je nodig hebt. Het is maar precies waar je naar op zoek bent.