Bijzondere hotels

Bijzonder overnachten doe je eigenlijk altijd al in een hotel, maar in Nederland zijn er diverse luxe hotels die bijzondere overnachtingen aanbieden voor weinig geld. En dat is even mooi meegenomen! Zo zijn er welness hotels waar je heerlijk tot rust komt en gebruik maakt van alle aanwezige faciliteiten voor een lage prijs. Verscheidene luxe hotels hebben zelfs een kleinere sauna vlakbij de kamer of een eigen bad in de hotelkamer.

Origineel overnachten

Origineel overnachten in een van de bijzondere hotels Nederland doe je bijvoorbeeld in Amersfoort, waar je wordt ontvangen als in een luxe en bijzonder hotel maar dan voor een zeer scherpe prijs. Wat heb je nog meer te wensen? De aankleding van de kamers is kleurrijk, er staat altijd een bloemetje op tafel en ben je uitgeslapen, dan stap je zo een van de indrukwekkende monumenten van Amersfoort binnen. Wil je liever bijzonder overnachten nabij de kust, kies dan voor een van de luxe hotels in Scheveningen. Hier vind je een bijzonder hotel waar je tijdens de zomeractie voordelig kunt verblijven met het hele gezin! Vanzelfsprekend is het ontbijt al inbegrepen na de bijzondere overnachtingen, maar je twee kinderen mogen gratis mee. Dát scheelt nogal in de totaalprijs! Kinderen vermaken zich snel aan het strand en jij kunt na een drukke dag heerlijk bijkomen in de luxe welke je je gewoon laat overkomen.

Elders origineel overnachten doe je in de Veluwse bossen. In een van de bijzondere hotels vind je volledige rust, waarna je ’s ochtends gewekt wordt door de dierengeluiden in de open natuur. Op de Veluwe vind je onder andere de Apenheul en het Kröller Müller museum. Wandelen en fietsen is hier ook fantastisch om te doen. De bijzondere hotels Nederland op onze lijst kennen bijna allemaal 4 sterren en jij geniet simpelweg mee van alle aantrekkelijke aanbiedingen. En stel dat je eraan toekomt; internet hoef je niet te missen, want er is overal gratis WIFI. 

Een ander bijzonder hotel vind je in Delden, aan de oostkant van Hengelo. Hier overnacht je in stijl en wel in een monumentaal pand. Binnen is het net een museum en dat in combinatie met de Twentse gastvrijheid; het lijkt een sprookje waarin je verblijft! Vergeet vooral niet te genieten van de schitterende omgeving en de bijzondere bloementuin bij het hotel gelegen. Ben je dol op winkelen, bezoek dan de welbekende stad Enschede, waar je je ogen zult uitkijken qua verscheidenheid aan winkels en terrassen. 

Origineel overnachten kun je ook op Terschelling, waar je slaapt in een heerlijk groot bed. Wanneer je goed bent uitgerust, kun je het eiland rond op een gehuurde brommer! Dat is weer eens iets anders dan met de fiets of lopend, je bent op die manier veel sneller bij je bestemming. Naast eenvoudige brommers, zijn er ook luxe scooters en zelfs een tuk Calessino is beschikbaar. Het brommer verhuurbedrijf bevindt zich vlakbij het VVV kantoor. Op Terschelling hoef je niet lang te zoeken naar bijzondere hotels. Hier zijn de mensen in elk geval gastvrij en verwelkomen je in hun eenvoudige luxe, dat al snel aanvoelt als een warme deken om je heen. 

Kasteel hotels

Maar wat nou ook een échte bijzondere locatie is om te overnachten, is toch wel een kasteel. Voel je voor een dag (nacht) een echte prins of prinses met een echte kasteel overnachting! Er zijn in Nederland en omstreken verschillende kasteel hotels te vinden om te overnachten, en vaak zit er ook nog een leuk arrangement bij.