Hotel Brugge boeken

hotel brugge boekenBrugge het Venetië van het Noorden met het Brugs beertje en de halletoren, is een prima bestemming voor een weekendje weg. Goedkope hotels Brugge vindt je zowel in het altijd levendige centrum als in de buitenwijken. Kies een leuk hotel Brugge aanbieding en bezoek deze interessante stad van dichtbij. Overigens kun je vaak een hotel Brugge boeken zonder creditcard! 

Hotel Brugge boeken

Goedkope hotels Brugge

De hoofdstad van de Belgische provincie West-Vlaanderen heeft een lange indrukwekkende historie en trekt daarmee jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld. Reis zelf ook eens af naar de stad van Jan Van Eyck en Hans Memling en kies voor een hotel Brugge centrum.

Laat je meevoeren in een boottochtje over de reitjes en zie de stad vanaf het water. Vaar over het Minnewater, langs de Vismarkt en stap uit bij het Huidenvettersplein dat bekend is om de ontspannen en artistieke sfeer. Dagelijks kun je er kunstenaars aan het werk zien die portretten en stadsgezichten schilderen. Loop zeker ook eens langs de Vismarkt waar je een idee krijgt over hoe het leven in de stad er vroeger aan toeging. Je bent hier vlakbij de Burg en de Markt met tal van gezellige restaurants, cafeetjes en bovendien goedkope hotels Brugge.

Hotel Brugge aanbieding

Brugge ontdekken hoeft niet duur te zijn. Maak gebruik van een goedkoop hotel Brugge en geniet van geweldige stadswandelingen die je onderbreekt met een ritje in een paardenkoets of de beklimming van het Belfort. Helemaal boven heb je een adembenemend uitzicht over de stad, eenmaal beneden kun je op de markt een terrasje pakken of proeven van de échte Belgische friet.

Wandel van de Markt via de grootste winkelstraat van Brugge, de Steenstraat, naar het Zand. Onderweg maak je een klein ommetje via het Simon Stevinplein dat wordt omgeven door prachtige lindebomen en waar het standbeeld van Simon Stevin staat, hij was een Vlaamse wis- en natuurkundige. Een hotel Brugge centrum is in deze omgeving eenvoudig te vinden. 's Avonds kun je er plaatsnemen op de talrijke terrassen of in een van de vele cafés.

Geniet van het Bourgondische Brugge

Lekker eten en drinken doe je uiteraard ook in Brugge. De stad heeft een indrukwekkend aanbod restaurants, bistro's en andere eetgelegenheden. Combineer hotel Brugge aanbieding met culinaire hoogstandjes en gerechten die je smaakpapillen prikkelen en verwennen. Vers bereide vlees- en visgerechten met klassiekers als Vlaams Stoofvlees, Paling in 't Groen en Waterzooi van Kip moet je zeker proeven.

Goedkoop hotel Brugge

Brugge heeft attracties als het Boudewijn Seapark waar je een dag tussen de dolfijnen kunt beleven en 's avonds kun je er schaatsen op de ijsbaan. In het park kun je naast dolfijnen ontmoeten je adrenaline voelen stromen in de diverse attracties. Neem de kinderen mee en geniet samen van een dolfijne dag. Ben je gek op chocolade? Dan mag een bezoekje aan het Chocolademuseum in huis de Croon niet ontbreken. Je komt er van alles te weten over chocolade, cacaobonen en kinderen kunnen het Chocolala spel spelen. Hou je liever van hartig? Dan kun je niet om 's werelds enige echte Frietmuseum heen. Niets is meer Belgisch dan een 'goeie pak frieten'. Het gebouw waar het Frietmuseum in is gevestigd, de Saaihalle, is overigens zelf een bezoekje ook meer dan waard. Kies voor een verblijf in een goedkoop hotel Brugge en beleef samen of met de kinderen een geweldige tijd.