Aparthotel Melas Holiday Village

side, turkije, aparthotel melas holidayAparthotel Melas Holiday Village is een mooi ruim opgezet complex in Side, Turkije. Side is al jarenlang één van de populairste badplaatsen aan de Turkse Riviera. Ieder jaar komen er weer duizenden toeristen naar Side op vakantie. Niet alleen vanwege het heerlijke weer, maar ook vanwege de prachtige overblijfselen uit de Romeinse tijd die te vinden zijn in dit gezellige Turkse plaatsje. Aparthotel Melas Holiday is direct gelegen aan het prachtige strand van Side en het centrum van Side vind je op ongeveer twee kilometer afstand van Aparthotel Melas Holiday Village. In de directe omgeving van Aparthotel Melas Holiday Village vind je ook gezellige winkeltjes en restaurants waar je heerlijk kan eten. Kortom Aparthotel Melas Holiday Village in Side biedt een heerlijke vakantie voor iedereen!

Boek hier deze accommodatie

Accommodatie Aparthotel Melas Holiday Village

Bij binnenkomst in Aparthotel Melas Holiday Village kom je in de ruime lobby terecht, waar je tevens de receptie en de liften vindt. Aan de receptie van het hotel word je altijd vriendelijk te woord gestaan door het aardige personeel. Hier kun je terecht voor vragen met betrekking tot het hotel, maar ook voor het boeken van excursies of het huren van een auto. In de prachtige groene tuin van Aparthotel Melas Holiday Village liggen de drie zwembaden met glijbanen en een speciaal bad voor de kids. Dit is de plek voor echte waterpret. Rondom de zwembaden kan je genieten op de zonneterrassen of in één van de zonneweides. Op de zonneterrassen, in de zonneweides en op het strand kan je gratis gebruik maken van de ligbedden met matrasjes, parasols en badhanddoekenservice. 

Sport en ontspanning

Op het gebied van sport en ontspanning is er genoeg te doen in Aparthotel Melas Holiday Village in Side, Turkije. Zo is er een fitnessruimte, kan je basketbal en beachvolleybal spelen en nog vele andere sporten beoefenen als:

  • aerobics
  • biljart
  • mingolf
  • squash
  • aquafit
  • tafeltennis
  • tennis (tegen betaling)

Relaxen doe je in het wellnesscenter van Aparthotel Melas Holiday Village in Side. Hier vind je onder andere een Turks stoombad en een sauna. Ook is het mogelijk om, tegen betaling, te genieten van een heerlijke massage.