Hotel Halici 1

marmaris, turkije, hotel halici 1Hotel Halici 1 is een gezellig 3-sterren hotel in Marmaris. Marmaris is een prachtige badplaats in Turkije en is zeer populair onder toeristen. Elk jaar trekken er wel duizenden toeristen naar deze Turkse badplaats aan de Lycische kust. Hotel Halici 1 heeft een centrale ligging in het bruisende hart van Marmaris. 

Dankzij de centrale ligging van Hotel Halici 1 ben je zo in het centrum en bij het strand. Het strand vind je op 100 meter afstand en ook het centrum van Marmaris is op loopafstand, namelijk 500 meter. De gezellige boulevard van Marmaris vind je op 30 meter afstand. Toch geen zin om te lopen? Dan kan je gemakkelijk gebruik maken van een taxi of de Dolmus, een Turks minibusje waar je voor weinig geld kan meerijden. Hotel Halici 1 in Marmaris is populair onder zowel jongeren als families. In dit artikel zullen wij Hotel Halici 1 kort toelichten. 

Boek hier deze mooie accommodatie

Kamers Hotel Halici 1

Hotel Halici 1 in Marmaris, Turkije beschikt over 175 kamers welke eenvoudig zijn ingericht. Alle kamers zijn standaard voorzien van een aantal faciliteiten, zoals:

  • airconditioning
  • telefoon
  • minibar (tegen betaling)
  • toilet
  • douche
  • föhn

Tevens is er bij elke kamer in Hotel Halici 1 een balkon met zitje aanwezig. De kamers in het hotel zijn geschikt voor twee personen. Echter zijn er ook speciale kamers voor families beschikbaar, de familiekamers. Deze zijn ruimer ingericht en geschikt voor maximaal drie personen. 

Accommodatie Hotel Halici 1

Bij binnenkomst in Hotel Halici 1 in Marmaris, Turkije kom je in de lobby met receptie. Hier kan je tevens gebruik maken van een kluisje tegen betaling en wifi. Ook vind je in de lobby een gezellige televisieruimte met open haard. 

Hotel Halici 1 beschikt over twee zwembaden en een speciaal kinderbad. Deze zwembaden zijn omringd met een zonneterras met ligbedden en parasols. Hier kan je genieten van de Turkse zon, onder het genot van een heerlijk drankje, welke je bij de poolbar kan bestellen.

Het verblijf in Hotel Halici 1 is op basis van halfpension. Hierbij zijn het ontbijt en het diner inbegrepen. Zowel het ontbijt als het diner worden geserveerd in buffetvorm.