Hotel Cettia Beach

hotel cettia beach, marmaris, turkije, top 10 accommodatiesHotel Cettia Beach is een mooi 4-sterren hotel in Marmaris, Turkije. Het hotel is direct gelegen aan het strand en de gezellig boulevard. Het centrum van Marmaris vind je op drie kilometer afstand en is gemakkelijk te bereiken via de gezellige boulevard. Tevens stopt er vlak bij Hotel Cettia Beach een Dolmus, een Turkse minibus, waar je tegen een klein bedrag mee naar het centrum rijdt. In dit artikel zullen wij Hotel Cettia Beach in Marmaris, Turkije in het kort toelichten.

Boek hier je vakantie naar Hotel Cettia Beach

Accommodatie Hotel Cettia Beach

Bij binnenkomst in Hotel Cettia Beach in Marmaris, Turkije kom je in de lobby terecht. Tevens vind je hier de receptie van het hotel. In de prachtige tuin van Hotel Cettia Beach ligt het zwembad met speciaal kinderbad. Rondom het zwembad vind je verschillende zonneterrassen met ligbedden, parasols en handdoekenservice. Hier kan je heerlijk genieten van de zon en af en toe een verfrissende duik in het zwembad nemen! Ook op het strand vind je deze ligbedden, parasols en handdoekenservice. 

Wellnesscenter

Hotel Cettia Beach beschikt ook over een wellnesscenter. Hier kan je na een actieve dag heerlijk tot rust komen. In het wellnesscenter van Hotel Cettia Beach vind je een sauna, Turks stoombad en kan je gebruik maken van verschillende massages en schoonheidsbehandelingen. 

Activiteiten

In Hotel Cettia Beach zul je je geen moment vervelen. Op het gebied van sport en fitness zijn er genoeg dingen te doen. Zo is er een biljarttafel, kan je er darten en op het strand kan je verschillende watersporten beoefenen. Overdag worden er verschillende activiteiten georganiseerd waar iedereen in het hotel aan deel kan nemen!

Kamers Hotel Cettia Beach 

Hotel Cettia Beach is een relatief klein hotel. Het hotel beschikt namelijk maar over 103 kamers. Alle kamers zijn standaard voorzien van de volgende faciliteiten: 

  • airconditioning
  • televisie
  • telefoon
  • minibar
  • kluisje
  • toilet
  • douche
  • föhn

Tevens beschikt elke kamer in Hotel Cettia Beach over een balkon met zitje. Hier kan je, onder het genot van een heerlijk drankje van de roomservice, genieten van de prachtige ondergaande zon!