Appartement Karakas en Club Karakas

turkije, marmaris, club karakars, appartement karakasAppartement Karakas is een 3-sterren appartementencomplex dat wordt gerund door een Turkse familie. Het hotel staat dan ook bekend om zijn familiaire sfeer en gastvrijheid. Club Karakas is een 4-sterren appartementencomplex en is het kleine zusje van het nabijgelegen Appartement Karakas. Beide appartementencomplexen vind je in Marmaris, Turkije. 

Ook Club Karakas in Marmaris, Turkije staat bekend om zijn gastvrijheid. De appartementencomplexen liggen vlak naast elkaar. Beide liggen op korte afstand van het strand. Appartement Karkas ligt namelijk op 400 meter van het strand en Club Karakas in Marmaris, Turkije op 500 meter. Ook het centrum van Marmaris is op loopafstand. Vanaf Appartement Karakas is het 600 meter naar het centrum en vanaf Club Karakas is het 700 meter naar het centrum. 

Boek hier deze accommodatie

Accommodatie 

Zowel Appartement Karakas als Club Karakas vind je in Marmaris, Turkije aan de Lycische kust. De hotels zijn relatief klein, waardoor er een heel gezellige sfeer hangt. 

Appartement Karakas

Appartement Karakas in Marmaris, Turkije beschikt over 43 ruime appartementen. De 2-kamer appartementen zijn ruim en comfortabel ingericht. De appartementen zijn voorzien van een aparte woonkamer en slaapkamer met airconditioning, een slaapbank, een kleine keuken met koelkast, een telefoon en een badkamer met toilet en douche. De appartementen in dit hotel in Marmaris beschikken over een balkon met zitje. 

Club Karakas

Ook Club Karakas is een relatief klein appartementencomplex. Club Karakas in Marmaris, Turkije beschikt namelijk over 40 appartementen en drie studio’s. De appartementen en studio’s zijn ruim en comfortabel ingericht en voorzien van een aparte woon- en slaapkamer, beide met airconditioning. Verder beschikken de appartementen en studio’s over een slaapbank, zithoek, eethoek, kleine keuken met koelkast, magnetron, kookpitten en een waterkoker. Ook de appartementen en studio’s in Club Karakas in Marmaris, Turkije beschikken over een balkon met zitje. 

Sport en ontspanning 

Zowel Appartement Karakas als Club Karakas beschikken over een prachtige tuin met zwembaden. Beide appartementencomplexen beschikken over een speciaal kinderbad. Rondom de zwembaden vind je een zonneterras met ligbedden en parasols. Hier kan je heerlijk ontspannen en genieten van je vakantie in Marmaris, Turkije.