Hotel Grand Cettia

hotel grand cettia, top 10 accommodaties marmaris, turkijeHotel Grand Cettia is een groot all inclusive hotel in Marmaris in Turkije. Het hotel is gelegen in een rustige omgeving, aan de voet van een begroeide heuvel in Marmaris. Het strand van Marmaris vind je op 1,3 kilometer afstand van het hotel. Het kleine centrum van Marmaris vind je op 700 meter afstand, het grote centrum van Marmaris op 1 kilometer afstand en het oude centrum van Marmaris op 3 kilometer afstand. 

Boek hier Hotel Grand Cettia

Accommodatie Hotel Grand Cettia

Het grote all inclusive hotel Grand Cettia in Marmaris beschikt over verzorgde en comfortabel ingerichte kamers en appartementen. De kamers zijn van alle gemakken voorzien. Zo vind je in elke kamer airconditioning, een televisie en beschikt elke kamer over een balkon of terras. In totaal beschikt hotel Grand Cettia over 161 tweepersoonskamers, 20 familiekamers, 5 suites en 58 appartementen. 

Activiteiten Hotel Grand Cettia

Hotel Grand Cettia beschikt over meerdere zwembaden. Zo is er één binnenzwembad, welke verwarmd wordt bij slecht weer, één zwembad bij het hoofdgebouw met glijbaan en een zwembad bij de appartementen. Zowel bij het binnenzwembad als de twee buitenzwembaden vind je verschillende terrassen met ligbedden met matras en parasols. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van je vakantie in Hotel Grand Cettia in Marmaris, Turkije. 

Op het gebied van sport en activiteiten is er veel te doen in Hotel Grand Cettia. Zo beschikt het hotel in Marmaris, Turkije over een eigen tennisbaan en een fitnessruimte. Dagelijks worden er door het animatieteam verschillende activiteiten georganiseerd zoals aquarobics, tafeltennis, voetbal, tennis en waterpolo. ‘s Avonds vindt er een speciaal animatieprogramma plaats. Het draait dan vooral om amusement en entertainment. Zo zijn er karaokeavonden, wordt er bingo gespeeld, zijn er quizzen en worden er verschillende spellen gespeeld. 

Wil je na een actieve dag in Hotel Grand Cettia in Marmaris, Turkije even geheel tot rust komen? Dan kan je heerlijk ontspannen in het wellnesscenter van Hotel Grand Cettia in Marmaris, Turkije. Hier vind je een Finse sauna en een Hamam. 

Voor een fijne vakantie in Marmaris, Turkije, ga je dus naar Hotel Grand Cettia. Hier vind je alles waar je naar op zoek bent voor een heerlijke vakantie in Turkije!