Vliegtickets Transavia Ibiza

ibiza, vakantie ibiza, vliegtickets ibizaMet Transavia naar Ibiza vliegen? Een vakantie naar Ibiza, het ware party-eiland, is nog altijd erg populair. Niet alleen BN?ers vieren hier graag hun vakantie, jaarlijks kiezen ook veel (jonge) toeristen voor Ibiza als vakantiebestemming. Maar wat is er nou eigenlijk zo speciaal aan dit ware party-eiland?

Over Ibiza

Ibiza is een Spaans eiland wat gezien wordt als waar party-eiland. Internationaal staat het eiland bekend om het bruisende uitgaansleven, maar eigenlijk moet je verder kijken dan dat. Ibiza is namelijk erg veelzijdig en heeft ook een prachtige natuur met mooie stranden en cultuur. Wel is het zo dat een vakantie naar Ibiza relatief duurder is dan een vakantie naar een ander Spaans eiland. Dit heeft te maken met de populariteit van Ibiza. Ook voor de clubs en discotheken op het eiland betaal je vaak de hoofdprijs voor drankjes en entreegeld.

Vliegtickets Ibiza

Er gaan dagelijks veel vluchten naar Ibiza om toeristen naar dit prachtige eiland te brengen. Met Transavia kun je vliegtickets Ibiza boeken, vanaf Amsterdam vlieg je binnen 2,5 uur rechtstreeks naar het Spaanse paradijs. Goedkoop vliegen naar Ibiza is mogelijk, maar je zult wel goed moeten zoeken naar je tickets. Je kunt onze tips om goedkope vliegtickets te boeken lezen.

All inclusive hotel of vakantiehuis huren op Ibiza

Op Ibiza vakantie vieren klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk. Maar je moet natuurlijk wel een verblijf hebben op dit prachtige Spaanse eiland. Er zijn bijvoorbeeld all inclusive hotels op Ibiza, maar je kunt ook kiezen voor het huren van een vakantiehuis. Verschillende partijen bieden vakantiehuizen op Ibiza aan die je voor aantrekkelijke prijzen kunt huren. Je kunt je vlucht naar Ibiza los boeken en dan overnachten in een vakantiehuis of lekker hotel. Goedkoop naar Ibiza is dus mogelijk!

Let op: Vanwege drukte op vliegvelden kan het soms handiger zijn om niet vanuit Nederland naar Ibiza te vliegen maar een vliegticket te boeken vanaf een vliegveld net over de grens. Vooral op Schiphol Airport en Eindhoven Airport is het erg druk. Zorg er wanneer je een vliegticket naar Ibiza hebt geboekt vanaf een van de Nederlandse vliegvelden voor dat je op tijd op het vliegveld bent.