Vakantielijstje maken

Een vakantielijstje maken voor je aanstaande reis? Een vakantielijstje is ontzettend handig om je vakantie goed voor te bereiden. Op Meenemen.nl kun je nu gratis een vakantielijstje maken in slechts enkele stappen!

Direct vakantielijstje maken

Vakantielijstje maken


Vakantielijstje maken

Een vakantielijst is ontzettend handig om te hebben als voorbereiding op je vakantie. Met behulp van een vakantielijstje vergeet je namelijk minder snel om iets mee te nemen op reis.

Een vakantielijstje maken

Via Meenemen.nl kun je snel en eenvoudig een lijstje maken. Het enige wat je hoeft te doen is de stappen te volgen en onder andere in te vullen wat voor soort vakantie je tegemoet gaat, wat je bestemming is, je vervoer en je manier van reizen. Naar aanleiding van deze gegevens stellen wij een vakantielijst voor jou op die helemaal bij jouw vakantie past!
Of je nou een vakantielijstje wintersport of juist een lijst voor je zomervakantie nodig hebt, op Meenemen.nl kun je elke vakantie lijst vinden waar je naar op zoek bent!

Wat maakt ons vakantielijstje uniek?

  • Geschikt voor meer dan 260 verschillende type reizen
  • Al door meer dan 1 miljoen nederlanders gemaakt
  • Gebaseerd op de meest actuele gegevens over bestemmingen
  • Slechts 3 eenvoudige stappen voor het maken van de lijst
  • Een tevredenheids score van 9.2

Waarom een vakantielijst maken?

Je kent het wel je gaat op vakantie en na een vermoeide reis kom je aan op je vakantie bestemming. Je loopt naar je koffer om je slippers te pakken en je schoenen om te wisselen voor deze luchtige slippers. Je loopt naar de tafel om te genieten van dat welverdiende wijntje. Je pakt de kurkentrekker, sjipz, waar is de kurkentrekker? De kurkentrekker is het product dat het meest vergeten wordt en waarvan mensen zeggen dat ze het achteraf heel graag gehad hadden willen hebben.

De kurkentrekker staat natuurlijk op het lijstje. Naast de kurkentrekker staan er op het vakantielijstje nog veel andere handige producten. Maar ook speciaal voor een vakantie met de baby hebben we een baby vakantielijstje. Vooral de producten die verplicht zijn in het buitenland maar hier niet verplicht zijn zijn interessant om goed te bekijken. Een grappig voorbeeld over de alcoholtester die op vakantielijst staat. De alcoholtester is verplicht om in de auto te hebben als je in Frankrijk rijdt. Wanneer je gecontroleerd wordt en je hebt hem niet bij je dan loop je de kans om een boete te krijgen. Ons vakantielijstje helpt je om ook dit soort zaken te ordenen en per type vakantie of bestemming goed te organiseren.