Bezienswaardigheden Bali, Java en Gili

bezienswaardigheden bali, java en gili, rondreizen Indonesië, rondreis indonesië, gili eilanden, bali, javaJe gaat rondreizen door Indonesië. De plaatsen die op de rondreis staan zijn: Bali, Java en Gili. Tijdens je rondreis door Bali, Java en Gili zijn er veel dingen te beleven. De prachtige eilanden hebben ieder iets wils en hebben allemaal hun eigen bezienswaardigheden. Wat zijn nou de bezienswaardigheden in Indonesië die je niet mag missen op deze eilanden? Wij hebben ze speciaal voor jou op rijtje gezet. De top vijf bezienswaarigheden van Bali, Java en Gilli die je hebt moeten zien en meemaken.

De relaxte bezienswaardigheden van Bali

Wil jij iets bijzonders doen op je vakantie in Bali? Tijdens het rondreizen door Bali krijg je veel te maken met de droomstranden, bijzondere cocktails en heerlijk eten. Zo hoort Kuta ook bij dit ideaalbeeld van Bali. Bezienswaardigheden die je in Bali niet mag missen zijn:

 • Ben je op vakantie in Bali en bezoek je Kuta? Dan heb jij de kans om iets heel bijzonders te doen: laat een schildpadje vrij in de zee. Hoe gaaf is het niet om een lief klein schildpadje vrij te laten in de zee, een bijzondere ervaring die je opdoet tijdens je rondreis door Bali en zeker een bezienswaardigheid van dit droomeiland om mee te maken.
 • Goa Gajah, een van de prachtige highlights van Bali die je versteld doen staan. Wil je even weg van alle parelwitte stranden wil je de unieke natuur in en meer van het land zien? Ga dan tijdens je  vakantie in Bali naar Goa, de olifantengrot. De buitenkant van de grot is fascinerend, de binnenkant niet, maar wat je bezoek tijdens je rondreis door Bali aan Goa Gajah bijzonder maakt is het sprookjesachtige bos.
 • Gunung Kawi, wil jij een beetje cultuur opdoen tijdens je vakantie in Bali? Dan is de Gunung Kawi tempelcomplex de bezienswaardigheid van Bali waar je even een kijkje moet nemen. Zoals de rest van Bali is dit tempelcomplex echt schitterend. Prachtige rotsen met uitgehouwen boeddhistische bouwwerken geven het culturele, maar sprookjesachtige randje aan je rondreis door Bali.
 • Candidasa, de plek van luxe vakantieresorts die je tegenkomt tijdens het rondreizen door Bali. Pasi Putih, het prachtige strand ligt hier vlakbij. Neem de kans om te watersporten op het prachtige water van Bali ga duiken, kanoën, zeilen of doe mee aan een vissersboot wedstrijd. De fascinerende zee heeft een bijzondere onderwaterwereld, dus neem vooral een duik in het water en ontdek tijdens je rondreis door Bali de bijzondere onderwaterwereld. Vergeet ook zeker niet om prachtige foto’s te maken als je gaat duiken!
 • Wil jij de meest belangrijke bezienswaardigheid van Bali niet missen? Dan moet je een bezoekje brengen aan het Klunkun Paleis. In het bijzondere gebouw vind je veel van het oude Bali terug. Het magische paleis overspoeld je met cultuur en wordt omgeven door prachtige waterlelies een bijzondere bezienswaardigheid ligt op je te wachten.
 • Sanur, een beetje rust en een prachtige omgeving? Ga dan naar Sanur een rustige maar fascinerende badplaats in Bali. Ga heerlijk dineren aan het mooie strand om Bali tijdens je rondreis ultiem te ervaren. Neem ook zeker een bezoekje aan de Bali Orchid Garden. Een van de highlights van Bali, de tuin met zijn prachtige orchideeën geven een rust moment en laten je lekker wegdromen op je vakantie in Bali.

De bijzondere bezienswaardigheden van Java

Het eiland dat drie keer zo groot is als Nederland, het eiland waar je de hoofdstad gaat tegenkomen tijdens je rondreis door Indonesië. Java is het eiland van de vulkanen en geeft je bijzonder ervaringen en prachtige plaatjes. Het bijzondere Java zal veel indrukken achterlaten en de bijzondere bezienswaardigheden van Java zullen je rondreis door Indonesië compleet maken. Wij hebben de top vijf bezienswaardigheden van Java voor jou op een rijtje gezet:

 • Malang, Java het eiland dat steeds dynamischer wordt, dichterbevolkt en wat steeds meer toerisme trekt is zeker niet meer in zijn oude staat. Wil jij toch het pure Java meemaken tijdens het rondreizen door Indonesië? Ga dan naar Malang, de stad heeft een rijke groene omgeving en laat je Java zien hoe het eerst was ?het Parijs van Oost-Java? wordt het ook wel genoemd.
 • Jakarta, van de rustige pure stad Malang gaan we door naar Jakarta. Tijdens je rondreis door Java moet Jakarta de hoofdstad van Indonesië hebben bezocht. Een mix van culturele uitspattingen, toeristenattracties en de chaos laten je het leven ervaren van het dynamische Jakarta. Ben je in Jakarta? Breng dan een bezoekje aan Sunda Kelapa, Monumen Nasional, Istaqial en de Jakarta Zoo. Allen bijzondere bezienswaardigheden van Java die je tijdens je rondreis niet mag missen.
 • Kebun Raya, ontdek de prachtige omgeving van Java tijdens je rondreis in Kebun Raya. Prachtige botanische tuinen is wat Kebun Raya of Bogor je geeft. Schattige riviertjes en vijvers, talloze bijzondere boomsoorten en palmen laten je helemaal tot rust komen. Een mooi plaatje wordt compleet gemaakt door fascinerende plantsoorten die je er vind. De bezienswaardigheid van Java; de botanische tuinen maken je rondreis door Java compleet.
 • Dieng Plateau, ga je rondreizen door Java, dan kom je gegarandeerd in aanmerking met vulkanen, wat een bijzondere ervaring is. Wil je iets bijzonders meemaken? Neem dan een bezoekje aan de highlight Dieng Plateau in Java. Dieng Plateau, een enorme hoogvlakte te midden van Java wie is ontstaan door actieve vulkanen geven je een bijzonder ervaring. Dieng Plateau behoort zeker tot de top vijf bezienswaardigheden van Java, vele Hindoeïstische tempels die je hier vind laat je kennis maken met de cultuur. Naast de religieuze tempels maakt Dieng Plateau zich een bijzondere bezienswaardigheid door zijn minerale meren, stomende geisers en het meer Talaga Warna. Maak kennis met Java, maak kennis met Dieng Plateau, de woonplaats van de goden.
 • Bromo, ben jij niet van hoogstes en ben jij een echte vroege vogel? Ga dan naar de bezienswaardigheid in Java, de Bromo berg. Een van de vulkanische gebertes in Java, maar wat deze berg zich zo bijzonder maakt is de zonsopkomst. Moeder natuur geeft je een prachtig schouwspel bij de zonsopkomst, door de witte vulkanische witte rook krijg je een adembenemend plaatje die je nooit zal vergeten. Sla de Bromo berg dus niet over tijdesn je rondreis door Java.

De droomachtige bezienswaardigheden van Gili

De Gili eilanden zijn al een bezienswaardigheid op zich, de plek waar je zeker moet zijn geweest tijdens het rondreizen door Indonesië. De Gili eilanden die bestaan uit Gili Air, Gili Meno en Gili Trawangan en bieden een droom locatie, de prachtige hagelwitte stranden bekleed met palmbomen en relaxte sfeer laten je fantasie tot werkelijkheid komen. Wat moet je nou hebben gezien en gedaan op deze unieke eilanden? Wij hebben de top vijf bezienswaardigheden van Gili op een rijtje gezet:

 • Bijzondere duiklocaties, ga je naar de Gili eilanden dan moet je gewoon gaan duiken of snorkelen. De fascinerende onderwaterwereld van de Gili eilanden bieden je een ervaring die je nooit zal vergeten. Maak kennis met de diverse onderwaterdieren en de prachtige onderwater planten.
 • De koraalriffen, wil je echt iets bijzonders van dichtbij bekijken? Ga dan opzoek naar een van de highligths van de Gili eilanden: de koraalriffen. De koraalriffen die je tegenkomt tijdens je vakantie bezoek aan de Gili elanden zijn niet zomaar prachtig om te zien, nee ze zijn blauw en zeldzaam. De Gili eilanden zijn een van de weinige plekken waar je het prachtige blauwe koraal kan bewonderen. Zet koraalriffen bekijken in Gili dus zeker op je lijstje van de bezienswaardigheden van Indonesië
 • Uitgaan, even toe aan gezellige afleiding en zin een een paar heerlijke cocktails? Bezoek dan het Gili Trawagan eiland tijdens de nachturen. Zeker een van de highlights van Indonesië, laat in de avond verandert Gili Trawagan namelijk tot een party eiland waar je vele gezlelige restaurants en bars vind.
 • Schildpadden, de schattige, lieve, reusachtige of kleine beesten zijn zeker een bezienswaardigheid van de Gili eilanden. Gegarandeerd aan je bezoek van de Gili eilanden ga je deze prachtige beestjes tegenkomen. En niet zomaar een lief schildpadje, nee er leven zes van zeven verschillende soorten schildpadden van de wereld in het water van het relaxte Gili. De groene schildpad, Hawksbill schildpad, Olive Ridley schildpad, Leatherback schildpad, Caretta Caretta schildpad en de Flatback schildpad zijn te spotten tijdens je vakantie op de Gili Eilanden en maken je rondreis door Indonesië compleet.
 • Stranden, de drie Gili eilanden bieden buiten de actieve bezienswaardigheden ook de gelegenheid om te kunnen ontspannen. De prachtige witte stranden, de groen blauwe zee, heerlijke cocktails en de mooie natuur laten je leven in een droom. Geniet van het moment en geniet van de Gili eilanden die een bezienswaardigheid op zich zijn.

Ga je rondreizen door Indonesië zorg er dan voor dat je deze bijzondere plekken hebt gezien en vergeet ook niet een inpaklijstje te maken zo ga jij onbezorgd op vakantie. De bezienswaardigheden van Bali, Java en Gili eilanden mag je niet missen tijdens je rondreis door Indonesië!