Florida highlights die je niet mag missen!

highlights florida, florida everglades, rondreis florida, florida rondreizen, rondreis amerika, amerika rondreizenDe highlights van Florida zijn leuk, gevarieerd, relaxt en vooral de moeite waard. Florida, waar de laid-back sfeer overheerst, heeft zoveel meer te bieden dan alleen relaxte stranden. In Florida kun je genieten van vele hoogtepunten van Amerika. Ontdek The Sun State of Amerika en laat je verwonderen! Een rondreis door Florida maak je compleet met deze highlights van Florida!

Walt Disney

Iedereen kent het wel Euro Disneyland in Parijs, het pretpark waar al je dromen en sprookjes tot werkelijkheid komen! Maar wist je dat er ook een Disney in Florida was? Het magische pretpark die zeker behoort tot een van de hoogtepunten van Florida is Disney World. Alles is er tot de mooiste details uitgewerkt om jou een spetterend bezoek te geven. Disney World in Florida is een magisch bezoek die je nooit zal vergeten! Geniet zo van de spannende attracties, de prachtige decoraties, het heerlijke eten en ontmoet jouw favoriete Disney figuren. Walt Disney World in Florida een van de bezienswaardigheden die je niet mag missen tijdens je rondreis in Florida!

Florida Everglades

Ontdek het tweede grootste National Park van Amerika in Florida. Florida Everglades is een hoogtepunt van Florida dat niet gemist mag worden tijdens je rondreis door Florida. Laat je inspireren door adembenemende flora en bijzondere fauna tijdens het rondreizen door Florida en vind je weg door de moerassen van dit bijzondere park. Ontdek zeldzame en bedreigde diersoorten en geniet van je bezoek aan een van de highlights van Florida!

Stranden + zwemmen met dolfijnen

Ben je tijdens je rondreis door Amerika in Florida? Dan kun je er niet omheen: prachtige en paradijselijke stranden. Tijdens het rondreizen door Florida kom je helemaal tot rust en de prachtige stranden zijn dan ook een van de hoogtepunten van Florida. Toch er is meer, tijdens je reis in Florida kun je een van je dromen werkelijkheid maken: neem een fascinerende duik en zwem met prachtige dolfijnen. Ook kun je zwemmen met de bijzondere zeekoeien, prachtige zeeschelpen vinden én je kunt leren surfen! Wil je gaan surfen? Check dan wel even je reisverzekering!

Shopping time

Voor alle shop-a-holics onder ons zijn de prachtige malls in Florida een van de highlights die niet mogen ontbreken. Zoals in Amerika bigger better is zie je in Florida gigantische shopping malls die een hemel zijn voor alle shopliefhebbers. Waar het shoppen in Florida Nederland overstijgt zijn de prijzen ook zoveel mooier dan in Nederland! Ga voordelig shoppen in een van de hoogtepunten van Florida!

Florida Keys en Key West

Wil je de magie van Florida leren kennen? Dan is Florida Keys en Key West een van de highlights van Florida die jij moet bezoeken. Maak een fascinerende toch over de Overseas Highway mee die je afzet bij de magische Key West. Vind tegen de avond op Key West een mooi plekje om van de magische zonsondergang te genieten. Overdag is aan te raden om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken met een snorkel- of duiktrip. Ga je duiken? Check dan wel even de dekking van je reisverzekering of sluit een speciale duik reisverzekering af!

Met deze bijzondere en prachtige highlights van Florida maak jij jouw rondreis door Florida compleet!