Dé highlights van het wilde westen!

bryce canyon, west amerika, wild west, wild west amerika, highlights amerika, highlights west amerika, rondreis amerika, Ontdek de highlights van het wilde westen van Amerika met een prachtige rondreis. Van wilde woestijnen tot de glitter en glamour van Las Vegas. Met een rondreis door het westen van Amerika maak je kennis met vele prachtige kenmerken van Amerika. En met deze highlights van het wilde westen is jouw rondreis door Amerika helemaal compleet!

Grand Canyon

Het wilde westen van Amerika ontdekken? Heb jij het gehad met de dynamische steden en de overheersende drukte van het prachtige Amerika tijdens je rondreis? Dan is de Grand Canyon dé highlight waar jij heen moet. De Grand Canyon die ontstaan is door de Colorado River is een adembenemend gebied van diepe en brede ravijnen kloven. Laat je overspoelen door prachtige kleuren, fantastische vormen en verbazingwekkende uitzichten. De Grand Canyon, het wilde westen van Amerika is het hoogtepunt die je niet mag missen tijdens het rondreizen in west Amerika.

Bryce Canyon

Ook de Bryce Canyon staat symbool voor het wilde westen van Amerika en is zeker een van de hoogtepunten van west Amerika die je niet wilt missen! Geniet van de prachtige en wilde natuur van de Bryce Canyon. De prachtige kleuren van de hoodoos (aardpijlers) zullen je verbazen en zullen prachtige plaatjes opleveren! Een van de highlights van the wild west van Amerika is zeker de Bryce Canyon! Maak een prachtige wandeling en ervaar de sfeer van de Bryce Canyon. Vergeet ook zeker niet op de verschillende uitzichtpunten te stoppen en te genieten van het uitzicht wat dit hoogtepunt je biedt tijdens het rondreizen in Amerika!

Yosemite national park

Ontdek de prachtige natuur van Amerika en bezoek de highlight Yosemite national park. Een van de mooiste hoogtepunten van Amerika is zeker dit nationale park. Geniet van de adembenemende natuur, verbazingwekkende uitzichten, indrukwekkende valleien, magische watervallen nog veel meer! Geniet van wat Amerika je te bieden heeft en neem tijd voor een bezoekje aan het gigantische Yosemite national park tijdens je rondreis door Amerika.

Las Vegas

De levendige stad die middenin de woestijn te vinden is. Waar je eerst door de oneindige woestijnen aan het reizen bent kom je in een heel andere wereld terecht: Las Vegas. Las Vegas is een van de hoogtepunten van Amerika die je tijdens het rondreizen hebt moeten zien. Casino?s, het bruisende nachtleven, lichtjes, champagne, Las Vegas got it all! Las Vegas een van de hoogtepunten die je hebt moeten zien en meemaken of je nou van gokken houdt of niet. Las Vegas mag niet op je lijstje ontbreken als je gaat rondreizen door Amerika!

Badplaats Malibu

Californië, je ontkomt er niet aan als je gaat rondreizen door het westen van Amerika. Want Californië en haar highlights mogen zeker niet ontbreken aan je rondreis door Amerika! De beroemde badplaats Malibu is dan ook zeker een van de highlights van Amerika die je niet mag missen. Geniet van de prachtige natuur, de relaxte stranden, ga wandelen, skaten of neem een wilde rit en ga surfen! Badplaats Malibu is zeker de moeite waar en behoort dan ook zeker tot de hoogtepunten van je rondreis door west Amerika!