California highlights die je niet mag missen!

las vegas, california highlights, rondreis amerika, amerika rondreizen, LA, hollywood, san fransisco, los angeles, fifth avenueGa je in het Zuid-Westen van Amerika rondreizen dan zullen de highlights van California je niet ontbreken! In het zuid-westen van Amerika vindt je het prachtige Californië. The golden stage of Amerika heeft je talloze hoogtepunten te bieden. Met deze hoogtepunten van Californië maak jij jouw rondreis door Amerika compleet!

Los Angeles

Een van de hoogtepunten van Californië is zeker weten Los Angeles. De filmstad van Amerika, de stad waar Hollywood te vinden is. Los Angeles een van de highlights van Calrifornië zit vol met hippe wijken waar je heerlijk kan eten en shoppen! Neem een bezoekje aan Hollywood en laat je verrassen en wie weet spot jij wel een celebrity! Maak je rondreis door Amerika compleet met een bezoek aan Los Angeles!

San Francisco

Toe aan frisse lucht tijdens je rondreis door Amerika? Dan is een bezoek aan San Francisco een van de highlights van Californië die niet mag ontbreken aan jouw lijstje. In San Francisco hangt een gezellige sfeer, heeft veel bezienswaardigheden, prachtige heuvels en een uniek karakter! Ga shoppen op Union Square, bewonder de Golden Gate Bridge en een bezoekje aan de wij Chinatown mag ook zeker niet ontbreken! San Francisco een van de hoogtepunten van Californië heeft vele bezienswaardigheden die niet mogen ontbreken tijdens jouw rondreis door Amerika!

Death Valley

Ontdek een van de meest bijzondere highlights van Californië tijdens het rondreizen door Amerika. Death Valley een van de grootste nationale parken van Amerika bestaat uit 14.000 vierkante kilometer verschillende landschappen. Geniet van de adembenemende uitzichten en laat je overspoelen door eindeloze woestijnen. Prachtig, uniek en zeker de moeite waard dat is de Death Valley, een van de hoogtepunten van Californië die je moet zien!

Las Vegas

Een stad vol met glitter en glamour, een stad waar het nachtleven spetterend is popt zo uit de woestijn. De stad die ook wel Sin City wordt genoemd ligt middenin de woestijn en is een van de higlights waar je geweest moet zijn in Californië. We hebben het natuurlijk over Las Vegas! Casino’s, mooie natuurparken en megahotels. Dit hoogtepunt van Californië is een bijzonder ervaring. Geniet van alle glitter en glamour, bekijk een van de grootste hotels ter wereld en laat je vooral voor een keertje gaan! Las Vegas it is!

San Diego

Kom bij van alle bijzondere indrukken die de highlights van Californië te bieden hebben en bezoek San Diego. Tijdens je rondreis door Amerika en Californië mag San Diego zeker niet ontbreken! Geniet van een potje strandvolleybal, bezoek leuke pretparken, ga zonnen, surfen en geniet van het heerlijke eten. Ook kun je in San Diego genieten van livemuzike op het strand, geniet van heerlijke cocktails en relax! Een van de meest relaxte hoogtepunten van Californië is San Diego. Eentje die je niet mag missen!