Indoor pretparken en indoor speeltuinen in Nederland

amsterdam dungeon, indoor pretparken nederland, indoor speeltuinen nederland, amsterdam dungeon nederlandIndoor pretparken, indoorspeeltuinen, hét perfecte uitje om de regendagen in Nederland door te komen. Gezellig met kleintjes een indoorspeeltuin bezoeken of met de iets ouderen een dagje besteden in een gezellig indoor pretpark. Waar moet je nou zijn en welk pretpark/ speeltuin is geschikt voor wie? Wij hebben voor jou de top vijf indoor pretparken en indoor speeltuinen opgesteld.

Top vijf indoor pretparken en indoor speeltuinen

Ook in de regen of op een koude dag is er genoeg te beleven in Nederland. Wij hebben voor jou de top vijf indoor speeltuinen en pretparken opgesteld voor een onvergetelijke dag uit!

Amsterdam Dungeon

Wat is beter dan een heerlijk dagje griezelen op een regenachtige dag of een koude dag in Nederland? Juist, de Amsterdam Dungeon is een van de indoor attracties die je niet mag missen. Maak kennis met de geschiedenis van Amsterdam op een griezelige manier en sluit je bezoek aan deze indoor pretpark af met een ritje in de achtbaan. Een dag vol plezier en sensatie dat is wat de Amsterdam Dungeon biedt.

Indoor speeltuin DippieDoe

Ideaal is de indoor speeltuin DippieDoe voor de kleintjes. Een dag vol speelplezier is kenmerkend aan de indoorspeeltuin DippieDoe. Ga spelen in de ballenbak of ga van een van de spannende glijbanen af. De kleintjes zullen de tijd van hun leven hebben. Ook de iets oudere kinderen t/m 13 jaar zullen zich prima vermaken met de spannende attracties.

Indoor pretpark Toverland

Wil jij een dagje vol met magie? Breng dan een bezoekje aan het magische indoor pretpark Toverland in Nederland. Voor alle leeftijden is er iets te vinden in dit magische indoor pretpark. Spannende achtbanen, maar ook kan er volop gespeeld worden in de verschillende thema gedeelten van het indoor pretpark. Voor de ouders is er natuurlijk een lekker hapje te eten, maar ook hun kunnen zichzelf wagen aan een van de spannende achtbanen.

Indoor speeltuin Monkey Town

Klauter als een echte aap door de gigantische klim en klautertoestellen die te vinden zijn in de indoor speeltuin Monkey Town. Neem een duik in de ballenbak, ontdekt geheime doorgangen en leef je uit op de trampolines en luchtkussens. En dit is nog maar het begin van een onvergetelijke dag in deze indoor speeltuin in Nederland. Monkey Town is geschikt voor kinderen vanaf één tot twaalf jaar oud. In deze indoor speeltuin kunnen de ouders genieten van een lekkere kop koffie en de keuken bied voor iedereen wat wils.

Indoor speeltuin Schateiland

De indoor speeltuin Schateiland is uitermate geschikt voor de avontuurlijke onder ons. Ben jij een echte piraat? Ga op ontdekkingstocht in de grootste indoor speeltuin van Nederland. Ontdek onbewoonde eilanden, verborgen schatten en voel je een echte piraat. De grootste indoor speeltuin Schateiland is geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Er is veel te beleven, een dag vol met avontuur en geheimen ontdekken zijn gegarandeerd!