Albufeira: Nieuw-Albufeira

Ga je op vakantie naar Portugal, Albufeira? Albufeira is een perfecte badplaats voor jongeren. Overdag heerlijk hangen op het strand of bij het zwembad bij je hotel of appartement. En ’s avonds heerlijk stappen op de Strip om vervolgens je avond af te sluiten tot in de vroege uurtjes in discotheek Kiss.

Nieuw-Albufeira en Oud-Albufeira

In Albufeira heb je twee gedeeltes, Nieuw-Albufeira en Oud-Albufeira. Nieuw-Albufeira bestaat voornamelijk uit hotels en appartementjes en verder heb je natuurlijk de Strip. Op de Strip vind je overdag een aantal winkeltjes en restaurantjes, maar de straat bestaat vooral uit kroegen en barren.

Heerlijk op het strand liggen in Nieuw-Albufeira en genieten van de vele watersporten die er aangeboden worden is natuurlijk helemaal top. Vooral jongeren zijn te vinden in Nieuw-Albufeira om hier optimaal van hun vakantie te genieten. Het strand bij Nieuw-Albufeira is niet groot, maar voor de toeristen die er zijn is het groot genoeg. Er worden ligbedden en parasols aangeboden tegen betaling, maar je kunt ook gewoon je handdoek neerleggen op het strand natuurlijk.

Twee handige tips voor je vakantie in Albufeira

  • Tip 1: Zeewater
    Het zeewater in Albufeira kan aan de koude kant zijn, je hebt namelijk te maken met de Atlantische Oceaan!
  • Tip 2: Pinautomaten
    In Nieuw-Albufeira worden de pinautomaten in het weekend niet aangevuld. Zorg er dus voor dat je genoeg cash hebt vóór het weekend begint, want er zijn niet veel pinautomaten te vinden!

Wat moet je doen?

Op de Strip vind je talloze leuke tenten waar je heerlijk kunt stappen tot in de late uurtjes. Wil je echt je avond helemaal compleet maken? Ga dan door naar discotheek Kiss. Deze is geopend van 01.00 uur (weekend 02.00uur) tot .07.00 uur. In Kiss worden vaak  geweldige feesten gegeven en ook vele Portugezen bouwen hier een feestje!

Er zijn op Albufeira voldoende leuke accomodaties waar je kan verblijven. Toch wisselt het vaak welke accomodaties je moet kiezen om optimaal te genieten van een ontspannen vakantie. We hebben daarom speciaal voor je de 10 leukste accomodaties op een rijtje gezet.

Kijk hier voor: Oud-Albufeira

Gerelateerde artikelen