Vakantie naar populaire Albufeira Portugal geboekt

Ga je op vakantie naar de populaire vakantiebestemming Albufeira in Portugal? Albufeira is de laatste jaren uitgeroepen tot één van de meest populaire vakantiebestemming van Europa! Vooral jongeren zoeken steeds vaker hun feestvakantie op in Albufeira.

Albufeira is een populaire badplaats in Portugal welke de laatste is uitgegroeid tot perfecte locatie voor een jongerenvakantie. Vroeger was Albufeira een vissersdorp welke tegen de rotsen aan is gebouwd. Albufeira bestaat uit twee delen, Oud-Albufeira en Nieuw-Albufeira. Wel liggen deze twee delen erg dicht bij elkaar.

Tips en bezienswaardigheden
Albufeira is een populaire jongerenbestemming waar zon, zee, strand en uitgaan centraal staan. Heel veel bezienswaardigheden heeft de Portugese badplaats dan ook niet. Wel is het de moeite waard om een uitstapje te maken naar Oud-Albufeira om het oude centrum te bewonderen.

In Albufeira is het leuk om naar de Zoomarine Algarve te gaan, een soort dolfinarium. Tevens is er ook Parque Aventura, een soort survival park waar leuk is voor een actieve dag.

Uitgaan
Toch is Albufeira een populaire vakantiebestemming onder jongeren door het uitgaan. In Albufeira kun je ontzettend leuk uitgaan met in Nieuw-Albufeira De Strip en discotheek Kiss. In Oud-Albufeira zijn er leuke barretjes en kroegen waar het uitgaan ook een aanrader is. Met de taxi ben je zo van Oud- in Nieuw-Albufeira en andersom. Een perfecte jongerenvakantie maak je mee in Portugal Albufeira!

Gerelateerde artikelen