Leuke attracties Disneyland Parijs

Ga je binnenkort naar Disneyland Parijs maar heb je geen zin om uren rond te slenteren op zoek naar de leukste attracties in Disneyland Parijs? Om je alvast een beetje op weg te helpen vind je hier alvast de leukste attracties in Disneyland Parijs:

 • It’s a small world
  Dit is een leuke attractie voor de kleinste. Je kunt er een rustige en aangename tocht maken door een kleine wereld. Ook kun je genieten van poppen uit alle landen die zingen en dansen op de beroemde 'it's a small world' medley.
 • Space Mountain: Mission 2
  Op zoek naar spanning en avontuur? Laat je dan met een hoge snelheid afschieten door een superkanon in de Space Mountain. De minimumlengte is 1,32 m.
   
 • Big Thunder Mountain
  In deze leuke attractie kun je een avontuurlijke rit maken door grotten en rivieren in een op hol geslagen mijntrein. Minimumlengte voor deze attractie is 1,02m.
   
 • Pirates of the Caribean
  Maak een opwindende reis door de geheime schuilplaatsen van de piraten. Deze attractie is geschikt voor het hele gezin.
   
 • Buzz Lightyear Laser Blast
  Deze attractie is geïnspireerd op Toy Story 2 en ook geschikt voor de allerkleinste. Leuk laserspel waarbij je 360° graden ronddraait in een Star Cruiser.

TIP! VRAAG EEN FASTPASS-ticket aan.
Met behulp van je toegangsticket kun je deze aanvragen. Hierop staat aangegeven wanneer je je kunt melden bij de attractie. Wanneer je binnen de aangegeven tijd naar de attractie gaat krijg je binnen enkele minuten toegang tot de attractie via de FASTPASS-rij.
 

Gerelateerde artikelen