Leuke accommodaties in Frankrijk

Binnen de Europese Unie is Frankrijk het grootste land en heeft ook zeer veel te bieden. Het noorden heeft een wat koeler klimaat, maar hier zijn echter wel de hoofdstad Parijs en vele andere grote steden te vinden. De zuidelijke steden hebben een stuk warmer klimaat en zijn zeer populair voor zonvakanties. Marseille en Nice zijn erg bekend vanwege hun prachtige bezienswaardigheden en lange stranden.

Het aantal soorten accommodaties in Frankrijk is erg divers. Van goedkope kamers tot dure appartementen, midden in een grote stad of in de natuur, je kunt hier altijd iets vinden dat precies bij jouw wensen past.

Wat dacht je er van om een tijdje te verblijven in een appartement in Cannes. Hier wordt elk jaar het grootste filmfestival van de wereld georganiseerd waar heel veel grote acteurs, actrices en regisseurs op af komen om hun nieuwste films te laten zien aan het kritische publiek. Verblijf in een comfortabel bed & breakfast in Cannes dichtbij het strand en wees getuige van dit jaarlijkse evenement. Wie weet kom je wel een beroemd persoon tegen! Daarnaast heeft de stad vele bezienswaardigheden en lange winkelstraten waar iedereen zich dagenlang kan vermaken.

Iets meer naar het noorden vind je Lyon. Deze stad die vele grote Franse steden met elkaar verbindt heeft een erg rijke geschiedenis en is erg leuk om eens te bezoeken tijdens het Licht-Festival. Tijdens dit festival is de hele stad erg mooi verlicht en dit geeft zeer spectaculaire beelden van de skyline. Boek je een leuke en gezellige accommodatie in Lyon dan kan ook jij dit bijzondere evenement meemaken. Met Wimdu is het mogelijk om in gezellige bed & breakfast accommodaties te verblijven, of gewoon zelfstandig in een comfortabel appartement.

Ben je een wijnliefhebber, verblijf dan eens in een mooi appartement in Bordeaux. Kijk uit over de uitgestrekte wijngaarden en ga zeker eens langs een wijnboer om van zijn producten te proeven. De wijnen uit deze streek worden beschouwd als enkele van de beste van de wereld. Daarnaast heeft de stad vele historische bezienswaardigheden en een actief nachtleven en daarom zeker erg leuk voor een zonnige vakantie!

Gerelateerde artikelen