Winteruitjes voor het hele gezin

winteruitjes voor het hele gezinDe dagen worden korter en het wordt alsmaar kouder. De winter komt eraan en het wordt weer tijd voor warme chocolademelk. Doe je muts op, trek je jas aan en ga er op uit. Speciaal voor jou heeft Meenemen.nl de leukste uitjes uitgezocht.

Magisch Maastricht

Tijdens dit evenement wordt de historische binnenstad omgetoverd tot een unieke kerstbestemming voor jong en oud. Zo kunt u heerlijk schaatsen op het Vrijthof, in het reuzenrad of een bezoek brengen aan de sfeervolle kerstmarkt. Talloze winterse activiteiten zijn aanwezig in de hofjes, straten en op de pleinen van Maastricht.

Winterfair Ahoy Rotterdam

Bezoek de Winterfair en krijg het wintergevoel! Dit jaar is de Winterfair maar liefst 4 keer zo groot en zijn er nog meer activiteiten. Je vindt er alles omtrent kerst, beauty, mode, groen- en woondecoraties, wellness, reizen en allerlei proeverijen. Proef de kerstsfeer en geniet van de vele activiteiten, kraampjes, kerstbomen en kleine kermisattracties. Tevens is er gedacht aan de kleinste. Deze kunnen ponyrijden en lekker schaatsen.

Kerstmarkt Dordrecht

Kom naar Dordrecht en bezoek de grootste buiten kerstmarkt van Nederland. De kerstmarkt vindt plaats in de historische binnenstad van Dordrecht. Over een lengte van maar liefst 2,5 kilometer vindt u marktkraampjes, hapjes, drankjes, een kerstijsbaan en een podium met kerstoptredens. Er is dus genoeg vermaak voor jong en oud.

Disney On Ice

Meer dan 50 favoriete Disney Figuren zorgen voor een spetterend optreden op het ijs! Beleef de avonturen van Mickey Mouse en Minnie Mouse, het Koninklijk Valentijnsbal met de Disney prinsessen en nog veel meer. Kortom, een spectaculaire show voor het hele gezin.

Bosch Winterparadijs

De parade verandert tijdens dit festival in een echt winterparadijs met huiselijke sferen. Zo zullen er verwarmde banken zijn, kerstbomen, haardvuren, muziek en chaletjes met kerstartikelen. Dit jaar is er voor het eerst ook een ijsbaan voor de kinderen.

Kerstcircus Ahoy

Dit jaarlijks terugkerend event komt dit jaar met haar 42e kerstshow. Het hele gezin kan genieten van een middag vol feestelijke en avontuurlijke verrassingen. Vele topacts zorgen voor een geslaagde middag dus zorg dat u erbij bent!

Wintercircus Utrecht

Eén groot spektakel met acrobaten, dieren, clowns en andere artiesten voor het hele gezin. Artiesten uit de hele wereld zorgen voor een onvergetelijke dag die je niet wilt missen. Geniet van deze 2,5 uur durende show vol humor, spanning en sensatie.

Winter Efteling

Een leuk dagje weg voor het hele gezin? Bezoek de Winter Efteling en laat je verleiden door deze sprookjesachtige wereld. Volop winterse attracties vind je hier voor jong en oud. Ook kunt u lekker opwarmen onder het genot van een glas chocolademelk bij het kampvuur.

Skidôme

Geniet van een dag vol winterpret bij Skidôme Ruchpen. Dit sneeuwattractiepark biedt volop mogelijkheden voor een dagje uit. Zo kun je hier skieën, snowboarden en schaatsen. Een andere unieke activiteit voor jong en oud is Glow Golf. Hier kun je minigolf spelen in een waanzinnig Noordpool decor. Fluorescerende blacklights zorgen ervoor dat de ballen, banen en dieren licht geven. Wilt u toch iets actievers doen? Ga Indoor IceKarten en voel de snelheid en adrenaline. De karts zijn uitgevoerd met spikebanden waardoor je kunt ‘driften’ over het ijs. Kortom, genoeg activiteiten voor een lekker dagje weg. Het Skidôme is het hele jaar geopend.

IJssculpturen Zwolle

Trotseer de kou en bezoek de ijssculpturen in Zwolle. Tijdens dit jaarlijks terugkerend event leven de beste ijskunstenaars zich helemaal uit. Speciaal voor jou worden de mooiste ijssculpturen gemaakt. Let wel even op dat je je warm aankleed, het kan namelijk koud zijn! Na afloop kun je lekker opwarmen met een kop chocolademelk en een hapje op de kerstmarkt.