Een nieuw soort handdoek speciaal voor het reizen

Op reis zijn er altijd genoeg dingen die je moet meenemen en waar je aan moet denken en handdoeken mogen hier natuurlijk niet ontbreken. Helaas nemen de meeste handdoeken ontzettend veel plek in beslag en blijft er altijd wel iets van zand tussen zitten. Daarom hebben wij nu een nieuw soort handdoek die speciaal voor het reizen is gemaakt.

2x zo compact

Met deze handdoek bespaar je veel meer ruimte dan met een gewone handdoek! De handdoek is namelijk gemaakt van speciale microvezels met een waffel structuur, waardoor je de handdoek heel compact kan opvouwen. Zo kan je hem altijd makkelijk meenemen, of het nu in je rugzak of voor in een koffer is. 

Blijft langer fris

Een van de grootste voordelen van deze reishanddoek is dat deze minder snel muf gaat ruiken. Dit komt door de microvezels waarvan de handdoek is gemaakt. De stof is namelijk antibacterieel, waardoor de handdoek niet muf zal gaan ruiken. Op deze manier heb je altijd een frisse handdoek bij je voor onderweg!

Snel droog

Het is ontzettend vervelend als je op reis bent en het een eeuwigheid duurt voordat je handdoek helemaal is opgedroogd of droog genoeg is om hem weer in je tas te stoppen. Met deze speciale reishanddoek heb je dat probleem niet meer! Deze Buvanha handdoek is al droog in 50% van de tijd van een normale handdoek. Je hoeft de handdoek alleen maar op te hangen aan de speciale lus en na 1 à 2 uur is hij weer helemaal droog.

Laat het zand achter

Een groot probleem met handdoeken is dat er vaak zand in blijft zitten na een leuke stranddag. Je wilt natuurlijk geen zand in je tas hebben zitten en daarom is deze reishanddoek zo ideaal. De microvezels zorgen er namelijk voor dat het zand gewoon van de handdoek afglijdt wanneer je hem uitklopt. Hierdoor heb je altijd een zandvrije handdoek!

Absorbeert veel water

Niets is zo vervelend als een handdoek die bijna geen water absorbeert. De Buvanha handdoek kan je hier echter bij helpen! Deze reishanddoek kan tot wel 1 liter water absorberen, zonder dat deze gaat druppelen. Hierdoor kan je jouw lichaam makkelijk en comfortabel afdrogen.