De fly drive startersreis door Nieuw-Zeeland

fly drive starterspakket, fly drive starterspakket nieuw zeeland, rondreizen door nieuw zeeland, rondreis nieuw zeelandRondreizen door Nieuw-Zeeland met de fly drive startersreis begint je vakantie zorgeloos. De belangrijkste basiselementen zijn geregeld en de vrijheid wordt gegeven om Nieuw-Zeeland in je eigen tempo te ontdekken. Wat kan je nou verwachten van zo’n startersreis door Nieuw-Zeeland? Wat moet je zelf regelen en hoe gaat je rondreis door Nieuw-Zeeland eruit zien?

Wat houdt een fly drive startereis in?

Rondreizen met een fly drive reis is anders dan de fly drive startersreis. Bij de ‘gewone’ fly drive reis kan je ervoor kiezen dat alles voor je is geregeld, de route, de hotels, het vliegticket en de huurauto of kamper. De vrijheid die je hierin vind is het zelf rijden en zelf bepalen wat je wilt zien een meemaken tijdens je rondreis.

Het verschil tussen een fly drive reis en een fly drive startersreis zit hem in de vrijheid en zelf regelen. Zo heb je bij de fly drive reis een hoop mogelijkheden om zelf te regelen of het te laten regelen. Bij de fly drive startersreis wordt echter álleen het begin voor je geregeld.

Bij een fly drive startersreis naar Nieuw-Zeeland wordt het vliegticket voor je reregeld, de huurauto en het eerste verblijf: een hotel voor twee of drie nachten. De rest mag je zelf invullen, je route, de plekken die je gaat bezoeken én in welke accommodaties je graag wilt verblijven.

Boek je flydrive starterreis naar Nieuw-Zeeland

Fly drive starterreis naar Nieuw-Zeeland

Ben jij niet iemand die graag met een groepsreis meegaat? Zoek jij liever je eigen reis uit en wil je niet alles van te voren plannen? Maar vind je het wel fijn als er wat vastigheid is van te voren, dat er iets goeds is geregeld zodat je je over je aankomst geen zorgen hoeft te maken? Dan is een fly drive starterreis naar Nieuw-Zeeland jouw ding!

Boek een fly drive starterreis en ga je rondreis door Nieuw-Zeeland met een gerust hart tegemoet. Je hoeft niet meteen uit te zoeken waar jij je eerste nachten gaat doorbrengen en in twijfel te trekken of je wel de juiste hotels hebt gekozen. Even de eerste dagen heerlijk uitrusten na de lange vlucht die inclusief zit en een huurauto tot bezitting hebben, dat zijn de kenmerken van een fly drive starterreis naar Nieuw-Zeeland.

Voordelen fly drive startersreis naar Nieuw-Zeeland

Wat zijn nou de voordelen van zo’n fly drive startersreis naar Nieuw-Zeeland? Wij zetten de voordelen voor jou op een rijtje:

  • Zorgeloos aan je rondreis door Nieuw-Zeeland beginnen
  • Je hebt alle vrijheid en kan je eigen draai aan je reis geven, bezoek de dingen die jij wilt bezoeken, maak je eigen routes en overnacht waar jij wilt
  • Een fly drive startersreis staat voor flexibiliteit, wil jij een dag bijboeken is dat mogelijk
  • De huurauto waar jij Nieuw-Zeeland mee gaat rondreizen staat voor je klaar en hoef je dus niet zelf meer te regelen
  • Voor het goedkope vliegticket hoef je niet zelf op jacht, deze zit namelijk ook bij je fly drive startersreis naar Nieuw-Zeeland inbegrepen
  • Bijkomen van de reis is een kenmerk van de flydrive startersreis, de eerste twee of drie dagen is het hotel al geboekt, je kan dus heerlijk op je gemak de plek van bestemming ontdekken en misschien al denken aan je volgende bestemming.

Één ding is zeker: wil jij zorgeloos je reis beginnen en daarna vol vrijheid jouw avontuur in Nieuw-Zeeland verder zetten? Kies dan voor de flydrive startersreis door Nieuw-Zeeland.