De fly drive kamperreis door Nieuw-Zeeland

rondreizen nieuw zeeland, rondreizen door nieuw zeeland, rondreis nieuw zeeland, fly drive kamperreis, fly drive kamperreis nieuw zeelandRondreizen door Nieuw-Zeeland met een Fly Drive Kamperreis? Rondreizen door Nieuw-Zeeland met een fly-drive kamperreis is de ideale manier om in een korte tijd veel van het diverse land te zien. Met je eigen gehuurde camper ga je het prachtige Nieuw-Zeeland verkennen, je maakt op een ontspannen manier op jouw tempo kennis met Nieuw-Zeeland tijdens je rondreis.

Ga je alleen, met vrienden, je familie, je gezin of met je partner? Het maakt allemaal niet uit, voor iedereen is wel een fly-drive camperreis door Nieuw-Zeeland te vinden. Wat houd nou eigenlijk zo’n fly-drive camperreis in? Wat kan je er van verwachten en hoe zit het in elkaar?

Wat een fly drive kamperreis inhoud

Ga jij je rondreis door Nieuw-Zeeland maken? En overweeg je om een fly-drive kamperreis te maken, maar weet je eigenlijk nog niet echt wat het inhoud? Het antwoord is heel simpel: een fly drive kamperreis is een combinatie van een vliegreis, huurkamper en/of hotels.

Als je na de vliegreis bent aangekomen in Nieuw-Zeeland begint jouw rondreis met de kamper. Het avontuur met jouw fly drive camperreis route kan beginnen: je gaat de mooiste, meest indrukwekkende en interessante plekken ontdekken tijdens jouw camper rondreis door Nieuw-Zeeland.

Een fly drive kamperreis bestaat vaak uit een scherpgeprijsd pakket waar veel vrijheid voorop staat. Kies je eigen routes, je eigen camper en eventueel je eigen hotels.

Boek je flydrive camperreis door Nieuw-Zeeland

Soorten fly drive camperreizen door Nieuw-Zeeland

Het makkelijke aan een fly drive camperreis door Nieuw-Zeeland maakt de keuze moeilijk. Er zijn natuurlijk verschillende soorten fly drive camperreizen waar je uit kan kiezen en jouw rondreis door Nieuw-Zeeland te voltooien.

Je hebt de keuze uit twee fly drive camperreizen:

  •     Complete fly-drive package: vliegtickets + autohuur + accommodaties
  •     Fly & Drive: vliegtickets + autohuur

Complete fly drive package 

De naam zegt het al: complete. Wil jij een compleet verzorgde rondreis maken door Nieuw-Zeeland met behulp van de fly drive kamperreizen? Ga dan voor de Comple fly drive package. Met deze soort van een fly drive reis boek je alles in één keer: je vlucht, de kamperhuur en de hotels. Buiten deze drie dingen heb je vrijheid van je route niet meer in de hand, doordat de hotels voor je fly drive kamperreis door Nieuw-Zeeland ligt de route die je gaat afleggen al vast.

Je hoeft je nergens meer zorgen om te maken, alleen de spullen die jíj wilt meenemen. Alles wat geregeld moet worden, is al geregeld voor je, je stapt in het vliegtuig en je zorgeloze vakantie begint meteen.

Alleen vlucht + kamperverhuur fly drive kamperreis 

Wil jij wat meer vrijeheid op je rondreis door Nieuw-Zeeland en ga jij het échte avontuur aan? Ga dan voor enkel de vlucht en kamperverhuur fly drive kamperreis. De vliegreis én kamper staan voor je klaar en zijn geregeld, de rest van het avontuur kan je zelf bepalen.

Boek je eigen hotels en stippel jouw route uit in het fascinerende Nieuw-Zeeland. Kies jij ervoor om voorbereid te gaan en je hotels van te voren te boeken? Of ga jij het echte wilde leven aan en boek jij je hotels ter plekke? Je eigen route, je eigen hotels én je eigen reistempo dat zijn de vrije kenmerken van de fly drive kamperreis, vlucht en kamperverhuur.

De voordelen van een fly drive kamperreis

Aan een fly-drive kamperreis door Nieuw-Zeeland zitten natuurlijk een hoop voordelen verbonden. De grootste voordelen van een fly drive kamperreis op een rijtje:

  • Sightseeing: als je lekker in de kamper zit geniet je gelijk van je de prachtige omgeving die je gaat tegenkomen tijdens je rondreis door Nieuw-Zeeland. Zie je echt iets gaafs of wil je even ergens stoppen? Jouw reis, op jouw tempo.
  • Dit brengt ons gelijk op voordeel nummer twee: de vrijheid die je hebt. Soms wordt de route al vast gesteld door de reisorganisatie. Toch als je even zin heb om te stoppen in een dorpje, stadje of een zie je iets bijzonders gedurende je rondreis door Nieuw-Zeeland? Dan heb je de vrijheid om te stoppen en even lekker rond te kijken. Wil jij via een andere stad of dorp rijden, dan wijk je gewoon even van je route af. Het is jouw rondreis door Nieuw-Zeeland, dus jij kiest hoe en wat.
  • Veiligheid is een ander voordeel. Met het openbaar vervoer reizen of de taxi kan zo zijn ongemakken meebrengen. Je wordt opgelicht of in het ergste geval beland je in een ruzie. Een kamper is een veilige en leuke manier om Nieuw-Zeeland te verkennen.
  • Het grootste voordeel is nog aan een fly drive kamperreis dat het de beste manier is om op jouw manier een land te leren kennen. Je zit niet vast aan een groep of een reisleider. Jíj verkent de dingen die jij wilt weten over het land. De bezienswaardigheden die jij graag wilt zien tijdens je rondreis door Nieuw-Zeeland, die ga je bekijken en je kiest zelf hoelang je er blijft.

Een fly-drive kamperreis is dus een ideale manier om je rondreis door Nieuw-Zeeland te gaan ervaren. Je hebt veel vrijheid en de reis wordt écht jouw droom rondreis. Het sprookjesachtige Nieuw-Zeeland met zijn diversiteiten ligt op jou te wachten en met de fly drive kamperreis kan jij zonder zorgen deze indrukwekkende reis gaan voltooien.