De bijzondere binnenlanden van Cambodja

cambodja rondreis, rondreizen door cambodja, rondreizen cambodja, rondreis door cambodja, binnelanden cambodjaDe binnenlanden van Cambodja, dat is wat jouw rondreis door Cambodja bijzonder maakt. Het culturele land heeft nog veel meer te bieden dan zijn dynamische leven, tempels, heerlijke eten en duistere geschiedenis. De bijzondere binnenlanden van Cambodja zijn een van jouw bestemmingen die je gezien moet hebben tijdens het rondreizen door Cambodja.

Ga van de traditionele toeristische route af, laat de toeristische highlights zitten en ga voor de meer avontuurlijke bezienswaardigheden en ervaar het ongerepte Cambodja. De meeste toeristen onder ons zullen Cambodja niet ervaren zoals jij dat gaat doen, ontdek de weelderige natuur en het vriendelijke volk van Cambodja op het platteland. En dit allemaal tijdens je rondreis door Cambodja.

Boek deze unieke rondreis

Het originele platteland van Cambodja

Een van de binnenlanden die je moet hebben gezien tijdens je rondreis door Cambodja is het originele platteland van Cambodja. Het lokale leven en de prachtige natuur van Cambodja komen hier tot zijn recht.

Ga tijdens je rondreis door Cambodja overnachten in een klein typisch Cambodjaans dorpje, vlakbij het platteland. Op deze manier ga jij het échte leven van de Cambodjanen en het traditionele platteland ervaren.

Via verschillende reisorganisaties kan je dit bij je reis inboeken. Het kan zijn je in een aparte accommodatie overnacht, maar wat is nou leuker om bij een Cambodjaanse familie te overnachten. Dan ervaar je Cambodja pas echt. Op deze manier beleef je een van de bijzondere binnenlanden van Cambodja pas echt en ook dit geeft net een extraatje aan je rondreis door Cambodja.

Het ongerepte binnenland van Cambodja

Achter de prachtige en dynamische steden waar je door rondreist tijdens je rondreis door Cambodja vind je een totaal andere wereld: het ongerepte binnenland van Cambodja. Neem vanuit Phnom Penh de bus naar het dorpje Sambor Prei Kuk en beleef een heel andere kant van Cambodja.

Je hebt geen last van ramptoeristen, maar rondreizigers die interesse hebben in het echte leven van de Cambodjanen. De dorpelingen zijn gewend aan bezoekers die het bijzondere binnenland van Cambodja willen ontdekken en je zal dan ook vriendelijk begroet worden. Kopjes die spontaan boven de velden omhoog komen, blije gezichten die je verwelkomen. Gastgezinnen zullen je wegwijs maken in hun dorpje en zullen het heel fijn als je een helpje hand met de klusjes die ze moeten verrichten.

Stranden en vissersplaatsen in Cambodja

De toeristische stranden in Cambodja zal je zeker zien, maar wat is nou nog meer bijzonder dan een rustige vissersplaats of een lokaal strand te bezoeken? Op die manier ontdek je het echte Cambodja, nog een bijzonder binnenland en ervaar je het echte leven.

Neem zo een bezoekje aan het visserplaatsje Kep. Kep die een van de bijzondere binnenlanden van Cambodja tijdens je rondreis laat zien is geliefd door de inwoners van Phnom Penh is nog niet overgenomen door toeristen.

Ook vind je in Kep een ander mooi stuk binnenland van Cambodja: het strand van Kep. Ben je op het strand van Kep, dan heb je een prachtig uitzicht over de Ber Bokor en het eiland Phu Quoc.

Heb jij zin in avontuur en om nog meer bijzondere binnenlanden te ontdekken van Cambodja? Ga dan tijdens je rondreis door Cambodja de kleine onbewoonde eilanden ontdekken. De spierwitte stranden van Koh Tonsay laten je dromen werkelijkheid worden en het koraalrif wat je hier vind maakt je trip compleet.

Buiten alle toeristische bezienswaardigheden die je gaat zien in je rondreis door Cambodja, zijn de binnenlanden ontdekken een zekere aanrader. Wil jij tijdens het rondreizen door Cambodja het échte leven van het bijzonder land ontdekken? Ga dan opreis naar de bijzondere binnenlanden van Cambodja