Hotel H10 Las Palmeras

playa de las americas, tenerife, spanje, hotel h10 las palmerasHotel H10 Las Palmeras is een gezellig 4-sterren hotel gelegen in de populaire badplaats Playa de las Americas. Hotel H10 Las Palmeras is een prachtig hotel met een centrale ligging op het Canarische Eiland Tenerife. Zo vind je direct aan het hotel de levendige boulevard en het strand. Ook het centrum van Playa de las Americas ligt op loopafstand van het hotel. Hier kan je gezellig shoppen of een lekker hapje eten. Kortom: Hotel H10 Las Palmeras heeft alle ingrediënten voor een geweldige zonvakantie!

Accommodatie Hotel H10 Las Palmeras

Bij binnenkomst in de ruime lobby van Hotel H10 Las Palmeras vind je direct de receptie welke 24 uur per dag geopend is. Hier word je geholpen door zeer vriendelijk personeel, die meerdere talen beheersen, waaronder Nederlands. Hotel H10 Las Palmeras bestaat uit één gebouw en een aantal aparte bungalows in de groene tuin. In totaal beschik Hotel H10 Las Palmeras over 519 kamers, welke zijn onderverdeeld in één- en tweepersoonskamers, suites en bungalows voor drie of vier personen. 

In de tuin van Hotel H10 Las Palmeras in Playa de las Americas liggen twee ruime zwembaden, welke worden bewaakt door een badmeester. Het zwembad is prachtig versierd, zo is er een waterval, maar ook een brug en treden die het water in lopen. Rondom de baden vind je zonneterrassen waar je heerlijk kan zonnen op één van de ligbedden of even in de schaduw kan liggen onder een parasol. 

Kamers Hotel H10 Las Palmeras

Hotel H10 Las Palmeras beschikt over 519 kamers en bungalows. Sinds 1984 zijn de verblijven regelmatig gerenoveerd. De verblijven zijn dan ook net en comfortabel ingericht. Alle kamers beschikken over een aantal standaard faciliteiten, bijvoorbeeld:

  • airconditioning
  • telefoon
  • televisie
  • kluisje (tegen betaling)
  • terras op balkon met zitje

De bungalows beschikken over dezelfde faciliteiten als de kamers van Hotel H10 Las Palmeras. Echter beschikken de bungalows ook over een eethoek, koelkast en magnetron. 

In Hotel H10 Las Palmeras in Playa de las Americas op Tenerife kom je dus niets te kort. Hier kan je echt genieten van een welverdiende zonvakantie op Tenerife!