Hotel Utopia World

alanya, turkije, hotel utopia worldHotel Utopia World is een prachtig 5-sterren hotel aan de Turkse Riviera in Alanya, Turkije. Hotel Utopia World heeft een unieke ligging op een heuvel, waardoor je vanuit het hotel een prachtig uitzicht hebt over Alanya en de zee. Bij het hotel bevindt zich een groot aquapark met maar liefst 12 glijbanen! Voor een onvergetelijke all inclusive vakantie kies je voor een verblijf in Hotel Utopia World in Alanya, Turkije. In dit artikel beschrijven we kort de ligging van Hotel Utopia World en de faciliteiten en activiteiten in Hotel Utopia World in Alanya, Turkije.

Boek hier deze accommodatie

Ligging Hotel Utopia World

Hotel Utopia World in Alanya, Turkije is tegen een heuvel gebouwd. Hierdoor heb je vanuit het hotel een geweldig uitzicht! Het strand ligt op 150 meter afstand van het hotel. Dit strand bestaat voornamelijk uit kiezels, grind en zand en loopt geleidelijk af in de zee. Op slecht 3 kilometer afstand vind je het stadje Syedra, op 8 kilometer afstand het centrum van Mahmutlar en het centrum van Alanya bevindt zich op 20 kilometer van Hotel Utopia World.

Faciliteiten Hotel Utopia World 

Hotel Utopia World beschikt over 595 kamers, welke zijn verdeeld over een hoofdgebouw met zes verdiepingen en villa’s. De kamers variëren van tweepersoonskamers tot luxe suites. Alle kamers beschikken standaard over airconditioning en een televisie. Verder beschikt Hotel Utopia World in Alanya, Turkije over een conferentieruimte, een kapsalon, internetgelegenheid, vergaderruimte en was- en strijkservice.

Activiteiten Hotel Utopia World

Hotel Utopia World heeft veel te bieden op het gebied van activiteiten. Zo zijn er veel zwem- en speelmogelijkheden voor de kinderen. Hotel Utopia World beschikt namelijk over acht zwembaden en er is bovendien een geweldig aquapark met maar liefst 12 glijbanen en een raftingbaan! De kinderen zullen zich dus geen moment vervelen in Hotel Utopia World in Alanya, Turkije. 

Natuurlijk zijn er activiteiten voor iedereen. Dus voor de sportieveling heeft Hotel Utopia World in Alanya, Turkije een tennisbaan, beachvolleybalveld en een fitnessruimte. Tevens worden op het strand verschillende watersporten aangeboden, zoals windsurfen, jetski’s, banaanvaren, parasailing, ringoriding en waterski. 

In het wellnesscenter kun je even heerlijk tot rust komen in bijvoorbeeld de Finse sauna, het stoombad, de jacuzzi of in de Hammam. Ook kan je in het wellnesscenter terrecht voor aromatherapie, peelings, massage en shiatsu. 

In Hotel Utopa World in Alanya, Turkije is er voor ieder wat wils. De kinderen zullen zich nooit vervelen en jij kan heerlijk tot rust komen!