Het authentieke Myanmar en strandverlenging Thailand

mingun tempel, rondreizen door myanmar, rondreis myanmar, rondreizen door myanmar en strandvrelenging Thailand, strandverlenging thailandHet authentieke land Myanmar brengt een hoop highlights met zich mee en een strand verlening naar Thailand is geeft net iets extra’s aan je rondreis door Myanmar.

Het land van de gouden pagoda’s, religie en prachtige natuur. Je rondreis door Myanmar is een beleving op zich en het land zelf al is één grote bezienswaardigheid die voor altijd bij je blijft. De strandverlenging naar Thailand is dan de ultieme plek om te relaxen en bij te komen van alle indrukken die je hebt opgedaan tijdens het rondreizen door Myanmar.

Wat zijn nou de highlights van Myanmar die je niet mag missen tijdens je rondreis en wat kan je verwachten van de strandverlenging naar Thailand na het rondreizen door het authentieke land?

Boek je rondreis met verlenging naar Thailand

Highlights van je rondreis door Myanmar

Het land van de gouden pagode’s biedt prachtige religieuzen gebouwen zoals pagoda’s en tempels. Uitermate vriendelijke mensen zal je tegenkomen en een rondreis die veel indruk zal achterlaten is een zekerheid.

Welke plekken en bezienswaardigheden mag je nou niet missen tijdens je rondreis door Myanmar? Welke highlights moeten op je lijstje staan zodat je het rondreizen door Myanmar tot in de puntjes kan ervaren?

Bezienswaardigheden die in je rondreis door Myanmar moeten zitten:

Amarapura de koningsstad van Myanmar

Een van de koningssteden en bezienswaardigheden van Myanmar is Amarapura. Amapura, de koningsstad waar je de bezienswaardigheid U Bein’s Brug gaat tegenkomen.

De U Bein’s Brug een bezienswaardigheid in Myanmar die je niet mag missen tijdens het rondreizen door dit prachtige land. De U Bein’s Brug de langste teakhouten brug ter wereld is wel 1,2 kilometer lang en is gebouwd in 1870. De bezienswaardigheid in Myanmar is verspreid over het Thaungthmanmeer welke prachtige beelden oplevert tijdens de zonsondergang.

Hpo Win Daung met zijn bijzondere grotten

Een van de religieuze hoogtepunten in Myanmar die je niet mag missen zijn de grotten van Hpo Win Daung. De bezienswaardigheid van Myanmar waar boeddhistische gelovigen onderaan de berg bijna 500 grotten hebben uitgehakt.

In deze bijzonder gemaakte grotten kan je de 25.000 oude boeddhabeelden bewonderen en maakt de bezienswaardigheid van Myanmar compleet. De religieuze grotten zijn versierd met monolithisce beelden en fascinerende kleurrijke muurschilderingen.

De Hpo Wing Daung grotten maken je rondreis door Myanmar compleet en is een van de bezienswaardigheden die je hebt moeten zien.

Mingun en de halfafgemaakte tempel

In Mingun staat een van de bezienswaardigheden van Myanmar die nooit is afgemaakt. In deze stad zou ‘s werelds grootste tempel moeten staan. In 1790 begon de bouw met zo’n twintigduizend slaven aan de 152 meter hoge tempel, na de plotselinge dood van Bodawpaya in 1819 kapte de bouw op een abrupte manier.

Toch is deze half afgemaakte tempel een van de highlights van Myanmar. Het is een indrukwekkend gebouw en ook is een aanrader om vanaf de boot op Mingun Paya de tempel te bekijken. Een indrukwekkend schouwspel staat op je te wachten en prachtige foto’s kan je hier maken.

Mount Popa de heiligste berg in Myanmar

Nog meer religie is te vinden op de Mount Popa. Een van de bijzondere religieuze bezienswaardigheden in Myanmar, dit is namelijk de heiligste berg van Myanmar en een bedevaartsoord voor Birmezen.

Op de Mount Popa worden de nats (geesten) vereerd. In het animistiche geloof dat te vinden is Myanmar zijn geesten nog steeds een belangrijk aspect van de religie. Altaartjes voor boeddha staan vaak in de huizen, maar ook voor geesten.

Bovenop de Mount Popa, de religieuze bezienswaardigheid die je gaat zien tijdens je rondreis door Myanmar is een boeddhistisch templexcomplex gebouwd, het heiligdom. In dit tempelcomplex worden de 37 belangrijkste nats uitgebeeld en worden hier vereerd.

Wil je dus een bijzondere kant van de religie in Myanmar zien? Dan is de Mount Popa de bezienswaardigheid waar jij moet zijn geweest tijdens je rondreis door Myanmar.

Pindaya Caves een bedevaartsoord

De bezienswaardigheid de Pindaya Caves in Myanmar bied je nog meer religie. Het is een bedevaartsoord en populaire toeristische attractie die je vindt in Myanmar. De Pindaya grotten is een higlight van Myanmar die drie kalksteengrotten toont, waarvan er één voor toeristen toegankelijk is.

In de meest zuidelijkste grot kan je meer dan 8.000 boeddhabeelden bewonderen die meer dan honderd jaar oud zijn. De oudste beelden vinden namelijk hun oorsprong in 1773. Een indrukkende collectie boeddhabeelden vanaf de 18e eeuw tot nu maakt de Pindaya Caves een highlight die je gaat zien tijdens je rondreis door Myanmar.

De strandverlening naar Thailand

Ben jij overspoeld door cultuur en religieuze bezienswaardigheden die je gaat meemaken, beleven en zien tijdens het rondreizen door Myanmar? Wil jij nog even nagenieten van alle culturele indrukken op een relaxt strand? Lekker bijkomen? Dan is de rondreis door Myanmar met een strandverlenging naar Thailand ideaal.

Verleng je indrukwekkende reis naar het Hua Hin beach in Thailand. De plek om even lekker uit te waaien op het strand en lekker te relaxen. Een heel andere sfeer, plek en belevingen. Prachtige natuur en mooie dieren ga je hier vinden. Een mooi strand met heerlijk eten.

Er zijn verschilende aanbieders die je deze prachtige reis aanbieden, inclusief de strandverlenging naar Thailand. Kijk rond en beslis.

Je rondreis door Myanmar met deze higlights en de strandverlenging naar Thailand is een keuze om aan te raden: beleven en genieten zijn de kenmerken van jouw droomreis.