Het authentieke Myanmar en Ngapali beach

ngapali beach, rondreis myanmar, rondreizen door myanmarGa jij rondreizen door Myanmar met een strandverlenging naar Ngapali beach en wil jij alle highlights weten? Lees dan gauw verder. De authentieke sfeer die je gaat tegenkomen tijdens je rondreis door Myanmar is al een highlight op zich. Het kleurrijke land met zijn ongerepte landschappen laten je door de tijd reizen. Wat is er beter dan overspoeld worden door cultuur, prachtige tempels en gouden pagode’s en vervolgens heerlijk te relaxen op het strand? Een verlenging van je rondreis door Myannmar naar het Ngapali beach is een goede beslissing.

Wat zijn de highlights van rondreizen door Myanmar en wat kan je verwachten van je verlenging naar Ngapali beach?

Boek je rondreis met strandverlenging

Highlights van je rondreis door Myanmar

Als je voor een rondreis door Myanmar hebt gekozen, ga je overspoeld worden door indrukken, vriendelijke mensen en heel veel cultuur. Van gouden pagode’s tot dorpen die op meren drijven. Het kleurrijke authentieke Myanmar is een lust voor het oog, maar waar moet je nou wezen wil je echt dé highlights van Myanmar meemaken? Check de highlights van Myanmar die je niet mag missen. Bezienswaardigheden die in je rondreis door Myanmar moeten zitten:

Yangong dé bezienswaardigheid van Myanmar 

Yangong, dé bezienswaardigheid van Myanmar. Ga je met een georganiseerde rondreis door Myanmar mee? Dan is het hoogstwaarschijnlijk zeker dat je deze bezienswaardigheid van Myanmar niet gaat missen.

Yangong, ook wel Rangoon genoemd is de grootste stad van Myanmar. De levendige stad van Myanmar waar veel te beleven is, breng zo een bezoekje aan de gezellige bazaars, eet een heerlijk hapje en neem een kijkje bij de authentieke pagodes van de stad. Overal is iets de zien en te beleven in deze stad tijdens je rondreis door Myanmar, maar waar de stad nou écht om bekend staat en de bezienswaardigheid van Myanmar die je niet mag missen is de Schwedagonpagode.

De Schwedagonpagode, de belangrijkste en mooiste tempel die je gaat tegenkomen tijdens je rondreis door Myanamar. Zo’n 100 meter hoog en 2500 jaar oud maakt deze tempel een van dé bezienswaardigheden van Myanmar waar je heen moet tijdens je rondreis.

De tempel die tegen de avond begint te schitteren over de hele stad door zijn bekleding van 50.000 kilo bladgoud en duizenden prachtige schitterende edelstenen. Een lust voor het oog en de droom die werkelijkheid wordt, de pracht van de tempel kan je bijna niet geloven en is dus een highlight van Myanmar die je zelf hebt moeten zien.

Mandalay en de Mahamunipagode 

Mandalay de grootste stad na Yangong die je gaat zien in je rondreis door Myanmar. Tijdens je rondreis door Myanmar vind je in Mandalay verschillende bezienswaardigheden van Myanmar die je moet beleven. Tijdens je rondreis door Myanmar vind je de Mandalayheuvel een van de bekendste bezienswaardigheden in Mandalay.

Wil jij een écht mooi uitzicht zien? Ga de klim aan van maar liefst 1730 treden en klim de 200 meter hoge heuvel op. Ervaar het fraaie uitzicht over de stad en bezoek de pagode die bovenop de heuvel te vinden is.

Tijdens je rondreis door Myanmar en je bezoek aan Mandalay, neem je gelijk een bezoek aan de het religieuze centrum van Myanmar. Laat de honderden boeddhistische bouwwerken je overspoelen en neem een bezoek aan de bezienswaardigheid in Myanmar: de Mahamunipagode. De bezienswaardigheid die je niet mag missen in Mandalay, het is na de Schwedagonpagode dé heiligste pagode van het land.

Je vind hier het beeld van de boeddhistische leider Mahamuni. De prachtige tempel waar je rondom werklieden bezig ziet van het maken van boeddhabeelden, bladgoud, houtsnijwerk en ander regilieuze artikelen is een van de bezienswaardigheden van Myanmar die je niet mag missen.

Bagan de religieuze stad van Myanmar

Bagan of Pagan een belangrijke religieuze stad die je gaat tegenkomen in je rondreis door Myanmar. De grootste verzameling van boeddhistische tempels, ruïnes en stoepas ter wereld zijn de bezienswaardigheden van Myanmar die je vindt in Bagan. Ontdek de heilige stad van Myanmar en bezoek de bezienswaardigheden die te vinden zijn de ook nog eens prachtige en ongerepte natuur van Bagan. Een authentiek plaatje dat is dat je hier vindt, prachtig en indrukwekkend

De unieke bezienswaardigheid: het Inle meer 

Een unieke bezienswaardigheid van Myanmar en evengoed van de wereld die je gaat tegekomen tijdens het rondreizen door Myanmar is het Inle meer. Een van de hoogtepunten van Myanmar, een van de mooiste en authentieke plekken die je gaat tegenkomen tijdens het rondreizen door Myanmar. Een schilderachtige omgeving bied het Inle meer, maar wat kan je er verwachten?

Het Inle meer, de unieke bezienswaardigheid van Myanmar is in de lengte 20 kilometer lang en 5 kilometer breed. Het is net een schilderij dat je bezoekt, met zijn dorpen op palen, drijvende tuinen en markten. Een prachtig plaatje die zeker een bezoekje waard is tijdens je rondreis door Myanmar.

Monywa en zijn bijzondere pagode 

Een bijzondere pagode kan niet ontbreken aan je rondreis door Myanmar. Zet Monywa dan ook op je lijstje van bezienswaardigheden die je niet mag missen in Myanmar. In Monya vindt je namelijk de indrukwekkend en belangrijke bezienswaardigheid van Myanmar: de Thanbuddhay-pagode. Een vierkante pagode die stamt uit 1303 en trapgewijs naar boven loopt.

Een bijzondere pagode waar je 500.000 boeddabeelden vindt waarvan eentje de Bodhi Tataung is, wat met zijn 129-meter zich de twee na grootste standbeeld van de wereld kan noemen. Een bezienswaardigheid van Myanmar dat zeker een aanrader is.

De strandverlenging naar Ngapali beach

Na overspoeld te zijn door alle culturele hoogtepunten van Myanmar is het heerlijk om lekker te relaxen op het Ngapali beach. Rondreizen door Myanmar, de hoogte punten bezoeken en een strand verlenging naar Ngapali beach is daarom ook een echte aanrader.

Maak kennis met de belangrijkste strandbestemming van Myanmar. Het Ngapali beach met zijn parelwitte zandstrand die omringt is door prachtige palmbomen is de perfecte manier om te relaxen, te wandelen, snorkelen, surfen en nog veel meer. Een strandverlenging van je reis door Myanmar is Ngapali beach de perfecte plek.

Helaas is de strandverlenging naar Ngapali beach na je rondreis door Myanmar niet elke periode van het jaar een goed idee. Dit vanwege het moessonklimaat, de strandverlenging naar Ngapali beach is dan ook alleen mogelijk in de periode van oktober tot half mei. Wil jij dus na alle cultuurindrukken genieten op het Ngapali beach en gebruik maken van de strandverlenging? Plan je rondreis door Myanmar dan in deze periode en geniet maximaal.